• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mika uskoro kod Lazara na "Enfildu"?

Autor mondo.rs

Liverpul nastavlja da troši skoro 90 miliona evra od transfera Luisa Suareza u Barselonu.

Liverpul je izgubio Luisa Suareza, ali je zauzvrat dobio skoro 90 miliona evra.

Nema sumnje da će nedostajati njegovih 30 i kusur golova po sezoni, ali ukoliko "redsi" nastave pametno da troše taj novac, nije nemoguće da naredne sezone budu još jači.

Liverpul je 25 miliona evra potrošio na našeg fudbalera Lazara Markovića (Benfika), čak 32 na Adama Lalanu (Sautempton), zatim 12,7 na Emrea Kana (Leverkuzen), "sitnih" 5,4 na Rikija Lamberta (Sautemtpon), a sledeće u nizu pojačanja mogao bi da bude Mika Ričards iz Mančester sitija.

Ričards je sa 26 godina već pomalo veteran, iz dva razloga: prvi, što je jako mlad zaigrao u prvom timu "građana", a drugi, što je u međuvremenu imao veliki broj povreda zbog kojih je u poslednje dve sezone odigrao samo devet utakmica u Premijer ligi (2+7), odnosno 18 ukupno.

On je debitovao za Siti još u sezoni 2005/06, sa epitetom "vunderkinda", a zaključno sa sezonom 2011/12 bležio između 30 i 50 utakmica za klub po sezoni.

Ričardsu ugovor sa šampionom Engleske ističe narednog leta i ovo je poslednji trenutak menadžera Manuela Pelegrinija da na njemu zaradi, tim pre što se Pablo Zabaleta nametnuo kao prvo rešenje na desnom beku, a u međuvremenu kao slobodan igrač došao Bakari Sanja.

Ričards pojednako dobro može da igra i kao štoper, mada je i tu veoma jaka konkurencija na "Etihadu". Inače, Liverpul nije jedini klub koji prati Ričardsa. To radi i Arsenal.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC