• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Šanse 50:50

Autor mondo.rs

Trener Partizana veruje da njegov tim, uz "malo uigravanja", može do pozitivnog rezultata protiv Ludogoreca.

Sudbina je htela da se Partizan i ove godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona sastane sa bugarskim prvakom Ludogorecom.

Retko se dešava da dva kluba uzastopno igraju jedan protiv drugog u kvalifikacijama za neko međunarodno takmičenje, što je istakao i trener crno-belih Marko Nikolić, koji veruje da bi ovaj put srpski predstavnik mogao da bude uspešniji.


"Ne dešava se tako često da izjednačeni protivnici u kontinuitetu ostvaruju pobede. S obzirom da su oni prošle godine pobedili u međusobnom duelu, mislim da ove Partizan može da se suprotstavi na pravi način. Uz malo uigravanja za mene su, pre početka duela, šanse 50:50", rekao je Nikolić, a prenosi klupski sajt.

Ludogorec je u prvom meču 2. kola savladao Dudelanž iz Luksemburga 4:0, dok je Partizan bio bolji od HB Toršavna 3:0, tako da bi samo čudo sprečilo novi duel prošlogodišnjih rivala.

"Imamo dosta informacija o Ludogorecu. Ako se ne varam, oni su prošle sezone igrali u četvrtfinalu Lige Evropa, a pre toga su izbacili i italijanski Lacio. Zadržali su isti tim od prošle sezone, čak su i doveli četiri pojačanja... Vrlo komplikovana ekipa", rekao je Nikolić i dodao da i Partizan ima svoje adute.

Strateg crno-belih je, ipak, kazao da još ne treba  razmišljati o Bugarima, već da ekipa treba da se spremi za revanš s Torshavnom.

"Mi treba da mislimo na HB. Treba da pripremimo revanš i da zadržimo ugled ovog kluba i srpskog fudbala, koji je poljuljan poslednjih dana", kazao je Nikolić.

Podsetimo, Ludogorec je prošle sezone ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Bazela, ali je potom stigao do osmine finala Lige Evrope, u kojem je eliminisan od Valensije.

Prvi meč trećeg kola igraće se u Bugarskoj 29. ili 30. jula, dok je revanš nedelju dana kasnije u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC