• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić za MONDO: Laži iz iste kuhinje

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Vlado Jagodić nije želio da komentariše tvrdnje da će Fudbalski savez Republike Srpske zatražiti njegovu smjenu sa klupe U-21 selekcije Bosne i Hercegovine jer smatra da to ne zaslužuje nikakav komentar.

Selektor mladih nada BiH u razgovoru za naš portal nije želio da komentariše tvrdnje "Avazovog sporta" o njegovoj smjeni u septembru ove godine, ali je istakao da se iz iste kuhinje već peti put pokušava isposlovati njegovo otpuštanje.

"Ja se na takve stvari ne obazirem, radim pošteno i časno svoj posao, ali mi je jedino žao što taj medij potencira smjenu uvijek pred važne utakmice. Ali zaista nemam namjeru da komentarišem bilo šta što napišu pomenute novine iz Sarajeva. Da se njih pita, ja vjerovatno nikad ni ne bih postao selektor", izjavio je Jagodić.

Selektor "zmajića" ne vjeruje ni da će potpredsjednik Fudbalskog saveza BiH Darko Ljubojević podržati njegovu smjenu.

"Ne vjerujem da je Ljubojević to izjavio, pozovite ga i pitajte. Nema veze s istinom. To je obična glupost. Imam ugovor do kraja kvalifikacija i neka njima služi na čast što objavljuju te stvari. To im je već peti put da pokreću inicijativu za moju smjenu".

Prema njegovim riječima, ozbiljni ljudi rade u Savezu da bi pali na takve laži.

"Ponavljam, uvijek se tako nešto pominje pred važne utakmice. Nama u septembru predstoje mečevi sa Austrijom i Mađarskom, prvi u gostima, drugi pred našom publikom i imamo šansu da se domognemo treće pozicije u Grupi 4 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo", podvukao je selektor "zmajića".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC