• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt: Anćeloti blokirao Di Mariju?

Autor mondo.rs

Dok se čekalo da Anhel Di Marija izabere Pari sen Žermen, Mančester junajted ili Monako, usledio je obrt, piše španski "As".

U transfer sezoni u kojoj je Real Madrid doveo Tonija Krosa i tokom koje se sprema da "mazne" i Džejmsa Rodrigeza, bili su "viđeni" odlasci Anhela Di Marije i Samija Kedire iz Real Madrida.

Di Marija ima ponude Pari sen Žermena, Monaka i Mančester junajteda, a Kedira Arsenala i Čelsija.

Međutim, izgleda da je došlo do obrta kada je slučaj Di Marije u pitanju. Španska "As" navodi da je trener Reala, Karlo Anćeloti, protiv prodaje brzonogog Argentinca, koji navodno ne bi imao mesta u postavi zajedno sa Lukom Modrićem, Ćavijem Alonsom, Krosom, Garetom Bejlom i Kristijanom Ronaldom.

"As" piše da Anćeloti vidi mesto za Di Mariju u formaciji 4-3-3, koju je forsirao i razvio prošle sezone i u kojoj je Argentinac, iako levo krilo po vokaciji, dobro odigrao ulogu jednog od trojice vezista.

S druge strane, Di Marija je navodno nezadovoljan svojim statusom na "Santijago Bernabeu", kao i činjenicom da klub ne želi da mu da povišicu. On je preko menadžera poručio zainteresovanim stranama da je spreman da igra za osam miliona evra godišnje.

Di Marija trenutno zarađuje 110.000 evra nedeljno, bruto, u Realu što iznosi 5,7 miliona evra. Viđe novca u Madridu zarađuju Iker Kasiljas (198.000 evra nedeljno), Serhio Ramos (162.000), Ćavi Alonso (162.000), Luka Modrić (156.000), Kristijano Ronaldo (345.000), Garet Bejl (307.000) i Karim Benzema (120.000).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC