• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problem za Čelsi: Salah mora u vojsku!

Autor mondo.rs

Egipćaninu odbijena potvrda da je član obrazovnog programa, pa bi mogao da bude primoran da se vrati u domovinu na služenje vojnog roka.

Po izjavi Žozea Murinja, Čelsi je završio sa pojačanjima za ovo leto, ali...

Možda bi "plavci", ipak, mogli da prošire spisak za još jednog krilnog napadača ili da zadrže nekoga od mladih fudbalera koji je bio planiran za pozajmicu, jer se iznenada pojavila vest koja bi mogla da stvori problem na Stamford Bridžu.

Mohamed Salah možda će morati da se vrati u Egipat zbog služenja vojnog roka, koji u toj zemlji traje od 14 do 36 meseci, u zavisnosti od obrazovanja koje poseduje pojedinac!

Problem je nastao jer je ministar za visoko obrazovanje Egipta odbio potvrdu 22-godišnjeg fudbalera da je član obrazovnog programa, koji je on upisao da bi mogao da putuje u inostranstvo. Navodno, ustanova koju je Salah naveo ima problem sa dobijanjem licence za rad.

Igrač Čelsija je pomoć potražio u nacionalnom fudbalskom savezu, a čitavu vest javnosti je otkrio direktor reprezentacije Egipta, Ahmed Hasan.

"Salah je šokiran ovom odlukom. Rekao mi je da se trudi da na najbolji način predstavlja Egipat i pitao me je da li je ovo pravi način da mu se država revanšira za to", prepričao je Hasan svoj razgovor sa igračem Čelsija i dodao da će se uskoro sastati predstavnici FS Egipta i Ministarstva visokog obrazovanja kako bi pokušali da reše problem.

Salah je u Čelsi stigao prošle zime iz Bazela i u 12 utakmica postigao je dva gola. Pitanje je da li bi ove sezone imao zapaženiju ulogu u timu, ali njegovo prisustvo svakako bi koristilo Murinju zbog jačanja konkurencije među igračima.

Uz to, čelnicima londonskog kluba sigurno se ne bi dopalo da cele sezone plaćaju igrača koji im nije na raspolaganju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC