• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve platio Moratu 20 miliona i možda će zaraditi!

Autor mondo.rs

Zanimljiv "dil" između Juventusa i Real Madrida kada je transfer Alvara Morate u pitanju.

Alvaro Morata pojačao je napad Juventusa u kojem su već igrači poput Karlosa Teveza, Fernanda Ljorentea i Sebastijana Đovinka, odnosno u kojem od skoro nije Fabio Kvaljarela, koji je prešao redove gradskog rivala, Torina.

Juventus je za igrača koji je tek povremeno dobijao šansu u paklenoj konkurenciji u Madridu platio velikih 20 miliona evra. Mnogi su zbunjani ovom odlukom čelnika šampiona Italije, koji u Morati, kojeg je želeo i Arsen Venger u Arsenalu, vide možda što mnogi drugi ne vide.

U prilog tome govori i klauzula na kojoj je insistirao Real, a koja potvrđuje da ni taj klub možda nije bio načisto da li želi da se zauvek odrekne Morate. Naime, ukoliko to bude želeo posle dve sezone, Real će imati pravo da otkupi Moratin ugovor nazad za celih 30 miliona evra.

Tako, Juve bi u naredne dve godine mogao da zaradi na Moratinim golovima, a potom i da unovči njegovo igranje u crno-belom dresu.

Morata ima 21 godinu i uzeće broj "9", koji su u Torinu nosili mnogi kultni napadači.

Španac je rekao da na njegovu odluku da pređe iz Reala u Juventus nije uticala nedavna smena trenera, odnosno odlazak Antonija Kontea i dolazak (neočekivanog) Masimilijana Alegrija.

"Pričao sam sa Alegrijem i nestrpljiv sam da počnem s radom. Kod mene je postojala želja da dođem u Juventus već dugo. Klub je sve vreme ponavljao da želi da me dovede i to mi je bilo važno, da imam podršku svih ljudi u klubu i da ona ne zavisi od toga ko je trener", rekao je Morata.

"Karlo Anćeloti mi je poželeo sve najbolje i rekao da idem u sjajan grad u kom ću lepo živeti. Rekao mi je da uživam u italijanskom stilu života i naročito hrani", prepričao je Morata svoj razgovor sa trenerom Reala, inače bivšim uspešnim trenerom i Juventusa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC