• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok na treningu Sitija: Negredo polomio kost

Autor mondo.rs

Tužna atmosfera u trening kampu šampiona Engleske, u Kanzas Sitiju.

Alvaro Negredo, strelac 23 gola u debitantskoj sezoni u Mančester sitiju, neće moći da se bavi fudbalom "nekoliko meseci", prema prvim procenama!

On je, tokom turneje Sitija u SAD, polomio petu metatarzalnu kost u stopalu, što je prilično česta povreda kod fudbalera.

"Želim da znate da će narednih nekoliko meseci biti težak period za mene, jer sam polomio petu metatarzalnu kost. Vratiću se jači nego ikad", napisao je 28-godišnji Madriđanin na Instagram profilu.

Menadžer Sitija, Manuel Pelegrini, pored Negreda kao opcije u špicu napada ima još Serhija Aguera, Edina Džeka, Stevana Jovetića i Džona Gidetija, tako da ne bi trebalo očekivati da će Siti, neplanirano, trošiti novac na novog napadača, osim ako neko ne bude prodat.

I Džeko (Inter, Dortmund) i Aguero (Barselona, Real Madrid) i Jovetić (Inter) povezivani su sa mogućim odlaskom sa "Etihada".

Negredo Sančez, sa nadimkom "La Fiera de Vallecas" (Zver iz Valjekasa), počeo je karijeru u lokalnom Raju Valjekanu (2003-05) iz kojeg je otišao u veliki Real Madrid, ali je od 2005. do 2007. igrao za B tim. Tada je usledio odlazak u Almeriju, gde je Negredo igrao naredne dve sezone, pa kratak povratak u Real, gde nije dobio šansu ni na jednoj utakmici tokom 2009. godine, pa je samo prosleđen Sevilji.

Tamo se zadržao četiri sezone, pre odlaska u Premijer ligu.

U karijeri je dao 191 gol na 420 utakmica, od čega 23 za Siti, međutim samo devet golova "pali" su u Premijer ligi. Počeo je sezonu sjajno, ali ga je potom potisnuo Džeko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC