• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRAJ: Stiven Džerard se povlači!

Autor mondo.rs

Posle kraha na Mundijalu, za koji je delom i sam kriv, legendarni kapiten Liverpula i Engleske, Stiven Džerard, odlučio je da kaže zbogom nacionalnom timu.

Stiven Džerard, svestan da je njegova greška dovela do gola koji je eliminisao Englesku sa Mundijala već posle dve utakmice, najavio je da će otići negde da razbistri glavu pre nego što donese odluku o tome da li će i u budućnosti igrati za "Albion".

Doneo je odkuku.

Ovog ponedeljka, 21. jula 2014. godine, Džerard je saopštio da više neće nastupati za Englesku!

"Uživao sam u svakom minutu koji sam proveo na terenu predstavljajući svoju zemlju i ovo je za mene veoma tužan dan, jer znam da nikada više neću obući dres Engleske", rekao je Džerard.

"Ovo je bila teška odluka, jedna od najtežih koje sam doneo u karijeri. Prošao sam kroz neku vrstu agonije od povratka iz Brazila, pričao sam sa porodicom, prijateljima, ljudima koji su mi bili bliski i pre nego što je nastupio ovaj period".

Džerard je dodao i da...

"Mislim da sam doneo pravu odluku, kako bih omogućio sebi da nastavim da igram na najvišem nivou za Liverpul. To što opet imamo Ligu šampiona na 'Enfildu' u velikoj meri uticalo je na moju odluku", rekao je Džerard.

On je debitovao 2000. godine u meču protiv Ukrajine na Vembliju, koju je Engleska dobila sa 2:0. Nekadašnji kapiten Engleske je odigrao 114 utakmica i postigao 21 gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC