• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nemci motivišu"

Autor mondo.rs

Selektor "orlića" smatra da njegova ekipa pruža najbolje partije kada je najteže i najpotrebnije, pa se nada da će tako biti i u duelu sa Nemačkom.

 "Nemci motivišu" Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Omladinska reprezentacija Srbije počela je odbranu titule evropskog šampiona remijem sa Ukrajinom, ali po partiji koju su prikazali, izabranici Veljka Paunovića zaslužili su pobedu.

Zbog toga, selektor "orlića" sa optimizmom dočekuje derbi meč protiv Nemačke u utorak od 18 časova.


"Čvrsto verujem u naše mogućnosti i činjenicu da smo najbolje partije pružali kada je bilo najteže i najpotrebnije. Imamo nekoliko igrača, koje pokušavamo da oporavimo od premora i u zavisnosti od njihovog stanja pripremaćemo utakmicu", istakao je Paunović uoči meča drugog kola Grupe B Evropskom prvenstva u Mađarskoj.

Selektor naših omladinaca ocenio je Nemce kao jednog od favorita za titulu, a slično razmišlja i kapiten Nemanja Maksiković.

"Nemačka je veselila i takve utakmice nas motivišu da se predstavimo u najboljem izdanju. Ovu utakmicu vidim kao šansu da se proverimo protiv možda najbolje evropske selekcije i da vidimo naš trenutni nivo. Svaka utakmica je važna, tako gledamo i na sledeću, ali sam ubeđen da će se o plasmanu u polufinale odlučivati u poslednjem kolu", rekao je mladi fudbaler Domžala.

Posle duela sa Nemačkom, reprezentaciji Srbije do 19 godina predstoji i duel sa Bugarskom (25. jula) u poslednjem kolu grupne faze takmičenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC