• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preokret, Tijago ostaje u Atletiku!

Autor mondo.rs

Žoze Murinjo se ovome nije nadao - Tijago Mendeš odbio je poziv Čelsija i odlučio da potpiše novi ugovor sa Atletikom iz Madrida.

Posle povratka Tiba Kurtoe sa pozajmice i angažovanja Dijega Košte i Filipea Luisa, Čelsi je želeo ovog leta još jednog igrača Atletiko Madrida, ali ništa od toga.

Tijago Mendeš, kojem je u junu istekao ugovor sa "jorgandžijama" odlučio je da, ipak, ostane na Visente Kalderonu, tako da neće ponovo sarađivati sa Žozeom Murinjom, koji ga je 2004. doveo iz Benfike u Čelsi.

Iskusni vezista kaže da je imao brojne ponude, ali da mu je tokom razmišljanja u koji bi klub mogao da pređe, postalo jasno da je ostanak u Atletiku najbolji izbor.


"Imao sam mogućnost da zaigram u nekoliko drugih evropskih liga i zbog toga sam odlučio da jedan period leta posvetim razmišljanju. Što je vreme više prolazilo, to mi je postajalo jasnije da je najbolja odluka da ostanem u Madridu. Srećan sam, jer verujem da sam doneo ispravnu odluku", izjavio je 33-godišnji Portugalac koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

Atletiko je prošle sezone osvojio prvenstvo Španije i igrao u finalu Lige šampiona, ali je tokom leta nekoliko veoma bitnih igrača napustilo klub - Tibo Kurtoa, Dijego Košta, Filipe Luis (svi otišli u Čelsi), David Vilja (Njujork siti), Dijego (Fenerbahče) i Adrian (Porto), tako da će Dijego Simeone morati ponovo da stvara tim kadar da se suprotstavi Barseloni i Real Madridu.

Za sada, došli su Mario Mandžukić iz Bajerna, golman Jan Oblak iz Benfike, Giljerme Sikera iz Granade, Anhel Korea iz San Lorenca, a pominje se i povratak Fernanda Torera. Ostanak Tijaga mogao bi da utiče na još neke igrače da ostanu ili dođu u Atletiko...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC