• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Dug put je ostavio trag

Autor mondo.rs

Napadač Partizana konstatovao posle pobede nad Toršavnom da su crno-beli dokazali da znaju da se izvuku iz neugodne situacije i da preokrenu utakmicu.

 Lazović: Dug put je ostavio trag Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Iako su na poluvremenu gubili od Toršavna, fudbaleri Partizana našli su način u utorak uveče da se izbore sa Faranima i  da režiraju miran kraj meča.

Ponovo su tri puta savladali golmana autsajdera, posle čega su nasmejani zakazali novi dvomeč sa Ludogorecom. Danko Lazović istakao je posle utakmice da je bilo teško igrati posle neočekivano dugog puta iz Beograda.

"Bilo je teško. Dug put je ostavio trag. Dok smo se prilagodili na ove uslove... Znam kako je teško igrati ovde, jer sam igrao i sa reprezentacijom. Ali uspeli smo da se vratimo posle primljenog gola i da u drugom delu dokažemo da možemo", rekao je Lazović novinarima posle meča.

Crno-beli će u narednom igrati protiv bugarskog Ludogoreca koji je večeras, posle pobede od 4:0 u prvom meču, odigrao 1:1 sa Dudelanžom iz Luksemburga.

"Oni su dobra ekipa, mozda su se opustili zbog rezultata iz prvog meča. Znamo da igramo protiv kvalitetnog protivnika", kazao je Lazović.

Partizan će u prvom meču trećeg kola gostovati u Razgradu 30. jula, dok je revanš meč protiv Ludogorca na programu 6. avgusta na stadionu u Humskoj.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

E cuj dug put, pa vidjet cemo protiv Ludogoreca, tu mogu pjeske otici "znaci" tesko njima ?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC