• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Nezadovoljan sam prvim delom, naravno

Autor mondo.rs

Trener Partizana smatra da nije potrebno da ukazuje na činjenicu da je njegov tim igrao loše u prvom delu utakmice protiv Toršavna. "Najvažnije je da smo dali tri gola", poručio je.

 Nikolić: Nezadovoljan sam prvim delom, naravno Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Iako su u prvih 45 minuta meča protiv Toršavna igrali loše, fudbaleri Partizana ostvarili su još jedan trijumf nad Faranima i opravdali ulogu favorita. Gubili su na pauzi, ali su u nastavku preokrenuli i pobedili.

Plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona je ostvaren ukupnim rezultatom 6:1. Ludogorec je takođe "overio" svoje učešće u toj fazi, bledim remijem sa Dudelanžom u Luksemburgom.

"Dobili smo 3:1 to je najvažnije. Gledajući ostale rezultate i Ludogorec, između ostalog, pokazuje da nije nikog lako pobediti. Veštačka podloga i način na koji smo doputovali je ostavio traga. Naravno da sam nezadovoljan poluvremenom, najvažnije je da smo na kraju dali tri gola i da smo ostavili cilj", rekao je Nikolić novinarima posle meča. 


Novinare je zanimalo i zbog čega su crno-beli odigrali dva različita poluvremena, a on je naveo da je bio kritički nastrojen na poluvremenu i prema timu i prema sebi.

"Dali smo šest golova... Fudbal se igra 90 i nije česta pojava da timovi ostvaruju dominaciju u svakom trenutku. Treba respektovati sve, da smo dali gol kada smo imali šanse u ranoj fazi možda bi bilo drugačije", kazao je Nikolić.

Protivnik Partizana u trećem kolu je tim koji je prošle sezone eliminisao crno-bele u istoj fazi takmičenja.

"Učinićemo sve da se revanširamo. Protivnik je bogatiji, ima legiju stranaca. Od tog dvomeča očekujem da se potvrdi da ne dobija uvek bogatiji ili na papiru bolji, već da bude bolji na kraju onaj ko je motivisaniji i više željan. Ti motivi mogu da neutrališu one prethodne", naveo je trener Parizana.

Partizan će u prvom meču trećeg gola gostovati u Razgradu 30. jula, dok je revanš meč protiv Ludogorca na programu 6. avgusta u Beogradu.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

Ma ja sam nezadovo5an od njegovog dolaska, ako neprodje Ludogorec zna se "zbogom"

Milan

Ja sam nezadovoljan od tvog dolaska, ako ne prodjes Ludogorec pakuj kofere nema druge !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC