• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve hteo Manćinija, ali Tevez nije dao!?

Autor mondo.rs

Bivši trener Galatasaraja bio je prvi pik Torineza, ali se Argentinac usprotivio njegovom dolasku i uslovio klub da bira - "ili on ili ja".

Roberto Manćini i Karlos Tevez sarađivali su u Mančester sitiju od 2009. do 2013. godine i zajedno osvojili Premijer ligu, FA kup i Komjuniti šild, ali - nisu se dobro slagali.

Poznata je priča iz 2011. kada je tokom utakmice sa Bajern Minhenom Argentinac odbio da uđe u igru pošto je izostavljen iz startne postave. Od tog trenutka krenula su "prepucavanja" po medijima, svađe i nezadovoljstvo, ali se Tevez na kraju javno izvinio i vraćen je u tim.

Prgavi "gaučos", ipak, nije zaboravio Italijanu to što ga je ostavio na klupi protiv Bavaraca, a prethodno mu i oduzeo kapitensku traku "građana"...

Po pisanju italijanskih novinar "Corrieredella Sera", Karlos Tevez je glavni krivac što Roberto Manćini ovog leta nije seo na klupu Juventusa.

Navodno, doskorašnji trener Galatasaraja bio je prvi pik posle iznenadnog odlaska Antonija Kontea, ali se Argentinac usprotivio toj mogućnosti. Imajući u vidu da je bitan igrač u crno-belom timu, 30-godišnji Tevez je, pišu Italijani, poručio gazdama kluba da angažovanje Manćinija nije dobar potez i da će, u slučaju da ga postave za trenera, on napustiti Juventus.

Da li se to zaista dogodilo ili nije, tek za trenera Juventusa angažovan je Masimilijano Alegri, dok Manćini posle odlaska iz Galate, takođe iznenadnog poput Konteovog iz Juventusa, i dalje traži posao...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC