• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Guardiola: Badštuber, najbolji kog sam trenirao!

Autor mondo.rs

Tokom priloga koji je snimila TV Bajern Minhen u pozadini se čuo razgovor trenera i njegovog pomoćnika...

Televizija Bajern Minhen snimala je jedan sasvim običan trening prvog tima i zabeležila jedan sasvim neobičan razgovor između trenera Pepa Gvardiole i njegovog pomoćnika Hermana Gerlanda.

Njho dvojica, sasvim neprimetno, u pozadini, razgovarali su o ozbiljnim temama. Ovaj dijalog prošao je necenzurisan, jer novinar i montažer očigledno nisu obraćali pažnju na to, ali nije promakao nemačkim novinarima.

Brzo, štampa je bila puna naslova:

"GVARDIOLA: BADŠTUBER JE NAJBOLJI IGRAČ KOJEG SAM TRENIRAO"

Zaista, bilo je reči u tom smeru, ali ostaje nedoumica da li je Gvardiola mislio samo na štopere ili baš na sve igrače koje je trenirao, pa i Lionela Mesija.

Gvardiola se u jednom trenutku, gledajući Badštubera kako se vraća fudbalu posle skoro dve godine agonije i oporavka od užasno pokidanih ligamenata kolena (pauza je trajala 594 dana), okrenuo prema Gerlandu i rekao:

"Hermane, Hermane... Imamo dva neverovatna igrača, štopera (Dantea i Džeroma Boatenga, prim. aut), bili su sjajni cele sezone, ali Badštuber je bolji! On je najbolji igrač kojeg sam ikada trenirao!", doviknuo je Gvardiola.

Ipak, zbog toga što je ceo razgovor zabeležen u pozadini snimka, u Nemačkoj se vodi polemika da li je Španac mislio na igrače na poziciji štopera.

Bilo kako bilo, Badštuberu, koji igra za Bajern od 2002. godine, a koji ima samo 25 godina, smeši se mesto u prvoj postavi, ukoliko ga zaobiđu nove povrede ili komplikacije stare.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC