• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Slatke muke" Murinja i neizvesnost za golmane

Autor mondo.rs

Čelsi ima dva vrhunska golmana, ali samo jedan može da dobije "jedinicu". Drugi će grejati klupu, iako, bez obzira da li to bio Čeh ili Kurtoa, svestan da je među najboljima na svetu.

Neko će da bude ljut, ali Žoze Murinjo ne mari za to.

Petr čeh ili Tibo Kurtoa?

Mesta među stativama Čelsijevog gola ima samo za jednog. Da li će "jedinica" pripasti iskusnom i uveliko dokazanom Čehu ili će mlađem, manje iskusnom, ali ništa manje kvalitetnom Belgijancu, odlučiće čuveni portugalski trener.

"Imam sjajnu situaciju sa golmanima pred početak sezone. Imamo Čeha i Kurtou. Belgijanac je najbolji mladi golman na svetu, a Čeh je jedan od tri najbolja iskusna čuvara mreže. Ne postoji tu neka posebna priča. Jedan će da igra, a drugi neće biti srećan. Ipak, važnije je da navijači budu srećni", rekao je Murinjo za Gardijan.

Kurtoa je u Čelsi došao u leto 2011. godine, ali je potom tri sezone proveo na pozajmici u madridskom Atletiku gde je pružao odlične partije. Belgijanac je sa "jorgandžijama" do sada osvojio Ligu Evrope, Kup kralja, Superkup Evrope i Primeru, a ovog leta konačno ga je Čelsi vratio sa pozajmice.

Portugalski stručnjak zaista će biti na "slatkim mukama", pošto je i Čeh uprkos godinama, a ima ih 32, u veoma dobroj formi.

Pored toga što je u prethodnih 10 godina odigrao 470 mečeva za "plavce", Čeh je osvojio i 13 trofeja uključujući Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Ekipa Čelsija trenutno se nalazi na pripremama u Austriji, a Čelsi u prvom kolu, 18. avgusta, gostuje Barnliju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC