• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki Hendikep za Srbiju i Partizan!

Autor mondo.rs

Mlada nada crno-belih i srpskog fudbala, Danilo Pantić, doživeo je neugodnu povredu zbog koje će morati dugo da odsustvuje.

Peh. Najblaže rečeno.

Danilo Pantić, uzdanica ne samo omladinske reprezentacije Srbije, već i Partizana, doživeo je povredu zadnje lože i zbog toga mu predstoji pauza od najmanje četiri nedelje.

To znači da selektor "orlića" Veljko Paunović neće moći s njim da računa za polufinale Evropskog prvenstva u Mađarskoj, sa Portugalom, (ponedeljak, 21.00), ali ni trener Partizana Marko Nikolić do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Pantić je povredu doživeo tokom dramatične utakmice 3. kola grupne faze na EP, sa Bugarskom, u kojoj je Srbija golom u Staniše Mandića u 90. minutu došla do pobede od 1:0, plasmana u polufinale, ali i na Svetsko prvenstvo naredne godine na Novom Zelandu.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", pregled magnetnom rezonancom pokazao je da kod Pantića postoji ožiljak na mišiću zadnje lože i da bi zbog toga, u gorem slučaju, mogao da pauzira i do šest nedelja.

Selektor Paunović je tokom prvenstva izgubio i drugog Partizanovog "vunderkinda", Andriju Živkovića, kojeg je klub pozvao nazad kako bi pomogao crno-belima u dvomeču sa Ludogorecom u 3. kola kvalifikacija za LŠ, kao i nesuđenog fudbalera Crvene zvezde, Veljka Simića, koji je povredu doživeo još u prvoj utakmici na turniru, sa Ukrajinom.

Pantić će sigurno propustiti i prva četiri kola Superlige Srbije, čiji je početak zakazan za 9. avgust, a protivnici Partizana u tom periodu su Voždovac, niški Radnički, Donji Srem i OFK Beograd.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC