• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pažnja, pažnja: Ronaldinjo je slobodan igrač!

Autor mondo.rs

"Galo će zauvek biti u mom srcu", napisao je nekada najbolji fudbaler sveta na svom Twitter nalogu.

Atletiko Mineiro i Ronaldinjo rastali su se u suzama posle trijumfa u Rekopa Sudamerikana, superkupu Južne Amerike, u kojem je klub iz Belo Horizontea pobedio argentinski Lanus ukupnim rezultatom 5:3.

I pre te utakmice, Ronaldinjov saigrač i dobar prijatelj, reprezentativac Brazila Žo, najavio je da će Ronaldinjo protiv Lanusa odigrati poslednji meč u crno-belom dresu, koji je sa uspehom nosio od 2012. godine i odveo "Galo" do titule prvaka Južne Amerike, trijumfa u takmičenju Kopa Libertadores.

"Galo će zauvek biti u mom srcu", napisao je Ronaldinjo na Twitteru posle sporazumnog raskida ugovora sa klubom.

Brazilski mediji, za sada, ne navode šta bi mogao da bude naredni potez ovog fudbalskog čarobnjaka, koji je dva puta proglašavan za najboljeg fubalera sveta. Međutim, u Argentini je počelo da se piše o tome da će Ronaldinjo dobiti ulogu "desetke", posle odluke još jednog majstora igre Huana Romana Rikelmea da završi karijeru.

Ronaldinjo ima 34 godine i u Brazil se vratio 2011. kao igrač Flamenga. Posle jedne sezone u crveno-crnom, otišao je u Atletiko.

Pre toga, jedan od najboljih driblera svih vremena igrao je za Milan, Barselonu, Pari Sen Žermen, dok je karijeru počeo u Gremiju iz Porto Alegrea.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je 97 utakmica i dao 33 gola, bio je šampion sveta 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji zajedno sa Ronaldom, Rivaldom i ostalima, ali nije dočekao poziv tadašnjeg i doskorašnjeg selektora Luisa Felipea Skolarija za SP u svojoj zemlji, održano ovog leta.

Pratićemo vesti o Ronaldinju narednih dana, svakako.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC