• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Veliki derbi u poslednjem kolu

Autor mondo.rs

Pogledajte ko će se s kim i kada sastajati naredne sezone u Seriji A. Milan ima veoma neugodan raspored na početku sezone.

Prvo kolo italijanske Serije A, zakazano za poslednji dan avgusta, obeležiće nekoliko veoma zanimljivih utakmica: Milan - Lacio, Roma - Fiorentina i Torino - Inter.

Šampion Juventus odbranu titule počinje u Veroni, protiv Kjeva, dok će Siniša Mihajlović sa svojom Sampdorijom putovati na Siciliju, na meč sa povratnikom u elitu, Palermom.

Serija A za sezonu 2014/15 biće završena 31. maja naredne godine, a zakazana su i četiri vanredna kola u septembru, oktobru, januaru i aprilu.

Milan ima veoma nezgodan start sezone, jer posle meča sa Lacijom kod kuće ide u Parmu, pa dočekuje Juventus. Prošlogodišnji rivali u borbi za titulu, Juve i Roma igraju u 6. kolu, a Inter - Napoli obeležiće narednu rundu.

Milanski derbi na programu je u 12. kolu, u novembru, kada će igrati i Lacio - Juventus. Torinski derbi je u 13. kolu kada se sastaju Roma i Inter, dok Fiorentina dočekuje "omraženi" Juventus u 14. kolu. Derbi Verone je u 16. kolu, a najveća utakmica italijanskog fudbala, Derbi Italije, izmežu Juventusa i Intera zakazana je 17. kolo.

Rimski derbi, najvreliji u Italiji, igraće se tek u 18. kolu, što znači da će ovom utakmicom biti i završen "kalčo". U poslednjem kolu igraće se i Napoli - Lacio.

PAROVI 1. KOLA SERIJE A:

Atalanta - Verona

Ćezena - Parma

Kjevo - Juventus

Đenova - Napoli

Milan - Lacio

Palermo - Sampdorija

Roma - Fiorentina

Sasuolo - Kaljiari

Torino - Inter

Udineze - Empoli

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC