• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić: Tole se šalio... možda i nije

Autor mondo.rs

Funkcioner Crvene zvezde i nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić ovako je prokomentarisao najavu sadašnjeg prvog čoveka srpskog fudbala Tomislava Karadžića da će se opet kandidovati za tu funkciju.

 Zvezdan Terzić: Tole se šalio... možda i nije Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Tomislav Karadžić namerava da još vlada srpskim fudbalom i to je, nedvosmileno, poručio u ponedeljak u Staroj Pazovi, nakon što je angažovao Holanđanina Dika Advokata za novog selektora A tima Srbije.

Na toj promociji bio je i vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji je svojevremeno bio predsednik FSS i koji je za vreme svog mandata doveo prvog stranca na selektorsku klubu - Havijera Klementa (koji se nije proslavio).



Umesto "Malog Napoleona", kako je glasio nadimak Klementea, sada imamo "Malog generala", kako su svojevremeno Dika Advokata nazvali holandski mediji.

Ali, izgleda da ćemo imati istog predsednika Saveza.

Šta o tome kaže Zvezdan Terzić?

"To što je Tomislav Karadžić rekao indirektno, naravno da je bila šala. A i mene je pecnuo, kao 'ovako ćes i ti, ali za jedno deset godina'", rekao je Terzić novinarima koji su na priprema sa Crvenom zvezdom u Sloveniji.

Dakle, Terzić misli da se Tole šalio...

"Tomislav Karadžić je u šali najavio da će se opet kandidovati za predsednika. Ako se nije šalio... Nije ovo monarhija. Ako se nije šalio, 2016. godine su izbori, pa
neka izađe na crtu, pa neka pobedi..."
.

Ali, Terziću i Zvezdi ne bi smetalo da Karadžić ostane predsednik FSS. Sukobi su prošlost.

"Sad ozbiljno, te ratne sekire koje su postojale, sada su zakopane i recimo da to u ovom trenutku odgovara Crvenoj zvezdi. Pa vi čitajte između redova šta to znači".

U povezanim vestima u okviru ovog teksta možete da se podsetite šta je sve Terzić izjavljivao, tada kao predsednik OFK Beograda, pre nešto manje od godinu dana, a bio je glavni zagovornik smenjivanja ili odlaska Tomislava Karadžića.

Međutim, Terzić je u međuvremenu bio izabran za predsednika Zajednice superligaških klubova, čime je nagovešteno otopljavanje odnosa između njega i Karadžića.I Zvezda je potom prestala da napada Karadžića ili su ti napadi postali mnogo, mnogo blaži...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC