• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša: Sami svoji majstori

Autor mondo.rs

Novosadski superligaš u novoj sezoni osloniće se na aktuelni igrački kadar i igrače koji su ponikli u omladinskoj školi crveno-belih, poručio sportski direktor Mladen Jovanović.

 Voša: Sami svoji majstori Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Čelnici Vojvodine poručili su da taj klub više nema pravo da se igra sa svojim imenom i reputacijom trošeći ogroman novac na dovođenje skupih pojačanja čime bi nastavio da klizi u finansijsku propast.

Zbog toga je plan rukovodstva Novosađana jasan - stabilizovati klub u narednom periodu i afirmisati mlade i talentovane igrače iz sopstvene škole.

"U tom smislu su već učinjeni konkretni koraci licenciranjem fudbalera iz omladinskog i kadetskog pogona. Imamo puno poverenje u rad Branislava Novakovića i njegovih saradnika iz Omladinske škole 'Ilija Pantelić', a ovu tvrdnju ne treba posebno potkrepljivati. Dovoljno je samo da vidite broj naših igrača u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije", istakao je sportski direktor Mladen Jovanić.

On je naveo da će nekolicina igrača narednu sezonu provesti na "kaljenju" u drugim klubovima - golman Emil Rockov će na dvojnu registraciju braniti za Slogu iz Temerina, a novu sredinu će uskoro pronaći i Georgi Ilić. Jovanić je potvrdio da će Vojvodina u svakom momentu, ukoliko za to bude bilo potrebe vratiti te igrače u svoje redove i dodao da će Milan Spremo biti narednih godinu dana na pozajmici u novosadskom Proleteru.

Novosadski crveno-beli, koji su već okončali ovosezonski nastup na evropskoj sceni, u svoje redove vratili su Slobodana Novakovića. Igrač koji je do sada nastupao za Spartak pojačaće konkurenciju u veznom redu Voše.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC