• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovci poručili: Želimo revanš!

Autor mondo.rs

Milan Lukač priznaje da je želeo Bugare za rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Vladimir Volkov: "Znaju da je teško izbaciti Partizan dva puta zaredom".

 Partizanovci poručili: Želimo revanš! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Pred Partizanom je možda najvažnijih 180 minuta u sezoni. Ako ne u celoj, onda sigurno najvažnijih na evropskom putu "parnog valjka" u poslednjih nekoliko godina.

Uspeh u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca donosi mnogo crno-belima. Povratak na evro scenu možda ne bi ugasio finansijski požar koji bukti u Humskoj, ali bi ga sigurno lokalizovao.

Partizan bi obezbedio jesenji nastup u jednoj od dve evropske lige, gde ga nije bilo prošle sezone. Za plasman u elitno takmičenje morao bi da preskoči još jednu prepreku u plej-ofu, dok bi nastup u Ligi Evrope bio siguran.

Ista meta, isti protivnik, ali odstojanje nije kao pre godinu dana.

Šampion Bugarske Lugogorec je ponovo na putu Beograđanima. Prošle godine je Partizan kao povlašćen klub iz žreba bio favorit, a sada ta uloga pripada Bugarima.

Uprkos tome, crno-beli su optimisti pred prvi okršaj u Razgradu (sreda, 20.00). Žele da se revanširaju "legiji stranaca" iz Razgrada.

"Priželjkivao samo ih u žrebu", priznaje Milan Lukač. "Želimo da im se revanširamo, a malo nam je falilo i prošle godine da ih izbacimo".

Pored eliminacije, golman crno-belih duel sa Ludogorecom pamti i po teškoj povredi u beogradskom revanšu.

"Ludogorec godinu dana nije menjao ekipu, još se pojačao. Individualno su mnogo jaki i sve su to prednosti Bugara. Ali, kroz analizu smo videli i njihove mane, koje možemo da iskoristimo i da se sa pozitivnim rezultatom vratimo u Beograd", priželjkuje čuvar mreže "parnog valjka".

Vladimir Volkov je zbog žutih kartona propustio prvo gostovanje Partizana u Razgradu. Sada je doputovao u Bugarsku i njegovo pozitivno raspoloženje je bilo evidentno.

"Iz perspektive fudbalera Ludogoreca, teško je eliminisati Partizan dva puta zaredom", kaže levi bek vicešampiona Srbije.

"Partizan je jači nego prošle godine, iskusniji. Šanse su nam dobre. Znamo njihove mane, otkrićemo ih na utakmici. Imamo kvalitet, imamo igrače koji mogu da igraju u mnogo jačim klubovima od Partizana i Ludogoreca. To su naši aduti", ističe Volkov i dodaje da bi bio zadovoljan bilo kojim rezultatom osim poraza.

Od specijalnog izveštača MONDA iz Razgrada

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC