• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole: Ja se šalio, vi se primili...

Autor mondo.rs

Tomislav Karadžić kaže da je samo želeo da popravi atmosferu na pres konferenciji kada je izjavio da će se ponovo kandidovati za predsednika FSS, a istina je sasvim drugačija.

 Tole: Ja se šalio, vi se primili... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Tomislav Karadžić izazvao je burne reakcije kada je na promociji Dika Advokata u selektora Srbije izjavio da planira da se kandiduje za predsednika FSS i u narednom mandatu.

 Ta izjava vremešnog Karadžića izazvala je brojne reakcije, a on je rekao da je to ustvari šala i da je samo želeo da izmami poneki osmeh na konfereciji za novinare.

"Upecali su se tabloidi na moju šalu, čitam ih i iskreno su mi uveselili dan. Komentari su urnebesni, šta sve ljudima pada na pamet... A, iskreno, nisam imao nameru da provociram, već sam hteo da izmamim neki osmeh i malo razdrmam atmosferu na pres konferenciji", objanio je za "Novosti" Karadžić.

TOLE - NAJSTARIJI U EVROPI

Srbija ima najstarijeg predsednika na Starom kontinentu. Tomislav Karadžić ima 75 godina, dve godine je mlađi Francuz Noel le Gret, a četiri Englez Dejvid Bernstajn. Slede Džim Šou (69) iz Severne Irske, Mišel van Prag (67) iz Holandije, Trefor Lojd Hjuz (67) iz Velsa...

Predsednik FSS otkrio je da nije imao nameru da pušta probni balon kako bi se video reakciju javnosti. Ističe da će najkasnije za dve godine napustiti dosadašnju funkciju.

"Meni u Srbiji očigledno niko ništa ne veruje. Ni kad sam ozbiljan, ni kad se šalim. Pa, da mislim ozbiljno ne bih se na tu temu šalio i sa Zvezdanom Terzićem. Da se uozbiljim, ja ne razmišljam da se više kandidujem za predsednika FS Srbije i napustiću ovu funkciju najkasnije posle EURO 2016. godine".

On je rekao da je razmišljao da ode i pre tog roka, ali da postoji stvar koja ga je sprečila u toj nameri.

"Baš tako, ali postoji razlog zbog čega ne mogu sada da odem - a to je Dik Advokat. Previše sam energije uložio da na kormilo Srbije dovedem prvoklasnog stručnjaka, pa bi čak i moja najava odlaska kod njega sigurno stvorila sliku nestabilnog saveza. Neću da dozvolim da se stvori takva atmosfera, sada su mir u radu i podrška najpotrebniji i zato u ovom času ne razmišljam o odlasku", rekao je Karadžić i dodao da bi najviše voleo da napusti dosadašnju funkciju nakon što se "orlovi" plasiraju na EURO 2016. i tamo postignu dobar rezultat.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC