• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapelo ostaje uz Ruse, Sabelja napušta Argentinu

Autor mondo.rs

Selektor Rusije produžiće saradnju sa tim nacionalnim timom, dok će Argentinac napustiti klupu "gaučosa", iako oni žele da ga zadrže.

Fabio Kapelo potvrdio je da će ostati selektor fudbalske reprezentacije Rusije, uprkos lošem rezultatu ostvarenom na Svetskom prvenstvu.

Rusija je u Brazilu ispala posle takmičenja po grupama, bez ijedne pobede, što je izazvalo spekulacije o ostanku Kapela na klupi.

Fudbalski savez Rusije i Kapelo održali su dva sastanka u tri dana, a iskusni stručnjak je posle drugog rekao da je "potrvrđeno" da će nastaviti da "radi s timom Rusije".

Kapelo je u januaru potpisao produžetak ugovora do završetka Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, a zatim najavio odlazak u penziju.

Za razliku od Kapela Alehandro Sabelja vodio je Argentinu do finala na Mundijalu, ali će uprkos tome "gaučosi" tražiti novog selektora.

Sabelja je odlučio da neće obnoviti ugovor koji mu ističe u septembru, iako mu je Fudbalski savez Argentine ponudio nastavak saradnje, preneli su argentinski mediji.

Argentinski trener navodno bi u četvrtak trebalo da održi konferenciju za novinare u Buenos Ajresu na kojoj bi trebalo da potvrdi informaciju da odlazi sa klupe nacionalnog tima.

Argentinski mediji navode da su potencijalni kandidati za novog selektora Hoze Pekerman, koji je na ovogodišnjem Mundijalu vodio Kolumbiju do četvrtfinala, bivši trener Barselone Herardo Tata Martino i aktuelni trener Atletiko Madrida Dijego Simeone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC