• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škuletić: Čeka ih pakao u Humskoj

Autor mondo.rs

Centarfor Partizana ostavio je poslednji atom snage na terenu Ludogorec arene. Posle remija je konstatovao da je prednost na strani crno-belih.

U "fudbalskom ratu" na stadionu Ludogoreca, među najborbenijima u sredu uveče bio je Petar Škuletić. Ako ne i najborbeniji.

Centarfor Partizana nije iskoristio dve prilike u prvim minutima dvomeča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, iako je uradio sve fudbalski. Potom je dao sve od sebe u borbi za svaki kvadrat terena.

"Mislim da sam u prilikama uradio ono što je do mene. Fudbalski sam šutirao, iz prve, ali nije ušlo, šta da se radi", rekao je izveštačima beogradskih medija posle utakmice.

Meč je nazvao izuzetno teškim, a igru Partizana i prinudnom.

"Mnogo su dobra ekipa i takva utakmica je zahtevala da se više povučemo nego što obično igramo. Manje smo snage imali za završnicu. Imali smo dve-tri šanse na početku i sve bi bilo lakše da smo postigli gol... Mislim da je ovo pozitivan rezultat. U Beogradu ih čeka pakao i prednost je na našoj strani", dodao je.

Na terenu je proveo ceo meč, a u završnici je izgubio snagu za ofanzivne aktivnosti. Da nije, njegova "povratna" lopta ka usamljenom Petru Grbiću došla bi do saigrača...

"Igra je nametnula da moramo da se više vraćamo i nismo imali snage za napred, ali mislim da smo ostvarili dobar rezultat, po meni", podvukao je.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

Tacno da je dobar rezultat i nista vise od toga. Ali i to je dzaba ako " u.. " u Begesu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC