• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rekao sam mu: "Ne idi u Arsenal"

Autor mondo.rs

Kapiten Liverpula potpuno podržava doskorašnjeg saigrača u želji da se oproba u velikom klubu poput Barselone.

Stiven Džerard tužan je što u napadu Liverpula više nema Luisa Suareza, ali mu je drago što je Urugvajac ovog leta ostvario svoj san.

"Njegova supruga je iz Španije i oduvek je želeo da zaigra ili za Barselonu ili za Real Madrid. Niko zbog toga ne sme da mu zameri", izjavio je Džerard.

Na saslušanju 8. avgusta

Luis Suarez po hitnom postupku će biti saslušan pred Sudom za arbitražu u sportu u Lozani, a u slučaju pozitivnog ishoda njegove žalbe, moći će već sredinom avgusta da se priključi treninzima Barselone.

Potpuno isključenje iz fudbala na četiri meseca, koje mu je odredila FIFA pošto je na Mundijalu ujeo Italijana Đorđa Kjelinija, bilo bi tada svedeno na zabranu igranja utakmica do 25. oktobra i "El klasika" protiv Reala.

Suarez je, po mišljenju kapitena Liverpula, prošlog leta dobro postupio kada nije isforsirao transfer u Arsenal, koji je bio vrlo ambiciozan u nameri da ga dovede (tada je Suarez bio pod suspenzijom, zbog ujedanja Baneta Ivanovića).

"Dok je trenirao sam i nije znao šta će, rekao sam mu samo 'Ne idi u Arsenal!' Bio bih tužan i razočaran da se to dogodilo. Rekao sam mu da je previše kvalitetan igrač za taj klub i da ako za nas postigne 30 pogodaka - a, znao sam da hoće - Real ili Barselona će doći po njega".

Liverpul je novac od prodaje Suareza (oko 80 miliona evra) upotrebio za dovođenje Adama Lalane, Dejana Lovrena i Lazara Markovića.

Divok Origi, Emre Džan i Riki Lambert zajedno su koštali dodatnih tridesetak miliona evra.

Luis Suarez prošle sezone je na samo 33 nastupa u Premijer ligi zabeležio 31 gol i 21 asistenciju. To je za osam golova i deset asistencija više nego na istom broju utakmica u sezoni 2012/13.

"Drago mi je zbog njega što se sjajnom sezonom potvrdio navijačima Liverpula. Neki misle da je trebalo da ostane još godinu dana, ali kao što je moj san bio da zaigram za Liverpul, tako strani fudbaleri sanjaju dres Barselone ili Reala. To je činjenica", dodao je Stiven Džerard.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC