• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidal "ide" u Junajted... opet

Autor mondo.rs

Ko zna koji put ovog leta, jedan medij tvrdi da se "vezista" Juventusa dogovorio sa Mančester junajtedom.

Svakog leta jedan, ili nekoliko kvalitetnih igrača, jednostavno ne uspevaju da definišu svoj klupski status, pa od juna do septembra ne silaze sa naslovnih strana.

U aktuelnom prelaznom roku je Arturo Vidal najočigledniji primer takvog fudbalera, između ostalog zato što se ni on sam nijednog trenutka nije izjasnio šta želi i šta mu je cilj.

Čileanac se krajem jula priključio pripremama Juventusa, prema rečima trenera Maksa Alegrija, izrazio je spremnost da ostane u taboru prvaka Italije...

Ipak, torinska "La Stampa" je u četvrtak, deset dana kasnije, objavila da je Vidalov agent sa Mančester junajtedom dogovorio sve detalje ugovora, po kome bi ovaj ostao na Old Trafordu do leta 2019. i godišnje zarađivao 182.000 funti!

Novi menadžer Luj van Gal, navodno, želi da angažuje još jednog "vezistu" i dvojicu štopera, a Vidal se svojim karakteristikama potpuno uklapa u njegovu viziju.

Međutim, ima još "faktora" koji prave pometnju.

Recimo, selektor Čilea Horhe Sampaoli tvrdi da bi transfer već bio obavljen, da Van Gal nema određene sumnje u pogledu Vidalovog zdravlja, s obzirom na operaciju kolena obavljenu po završetku prošle sezone.

Ako je pisanje "La Stampe" tačno, onda bi ostalo da se dva kluba dogovore oko obeštećenja. Juventus, prema nezvaničnim informacijama, procenjuje Vidala na 60 miliona evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC