• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovi rivali neatraktivni, ali "po meri"

Autor mondo.rs

UEFA je formirala grupe u okviru kojih će od 13 časova biti izvlačeni parovi plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

 Partizanovi rivali neatraktivni, ali "po meri" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Osujećen u želji da se domogne Lige šampiona, Partizan se u četvrtak uveče probio u red nosilaca plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope i to zahvaljujući seriji iznenađenja u okršajima trećeg pretkola.

To mu je omogućilo da u današnjem žrebu izbegne velike klubove i objektivno mnogo kvalitetnije ekipe, poput Intera, Totenhema, Liona, Viljareala, Sosijedada, Borusije Menhengladbah, moskovskih Lokomotive i Dinama...

Pošto je UEFA rasporedila 62 tima u šest grupa, crno-beli su u petak ujutru saznali da su im potencijalni protivnici Elfsborg (Švedska), Ruh (Poljska), Kardemir (Turska), Šahtjor Soligorsk (Belorusija) i Neftči (Azerbejdžan).

Elfsborg je teže nego što rezultati govore eliminisao islandski Hafnarfjordur (4:1, 1:2), Ruh je golom u 95. minutu otpisao danski Esbjerg (0:0, 2:2), a i Kardemir je protiv Rozenborga prošao na osnovu gola postignutog u gostima (0:0, 1:1).

Neftči je bio za nijansu bolji od gruzijske Čikure (0:0 kod kuće, 3:2 u revanšu), a sigurno najimpresivniji u krugu mogućih protivnika bio je Šahtjor protiv Zulte Varegema, pobedivši ga u Belgiji 5:2, posle čega je kod kuće mogao da podnese i nerešen ishod - 2:2.

Početak žreba zakazan je za 13 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC