• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA, da li je moguće?!

Autor mondo.rs

Trijumf Legije nad Seltikom (6:1) "precrtan" je zbog četiri minuta, koliko je na terenu proveo suspendovani fudbaler prvaka Poljske.

Fudbaleri škotskog Seltika nenadano su se plasirali u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, iako su u dvomeču trećeg kola ubedljivo poraženi od poljske Legije, predvođene Miroslavom Radovićem.

Legija je u prvom meču kod kuće slavila rezultatom 4:1, a dominaciju je potvrdila i u revanšu (2:0).

Ali, nesmotrenost klupskih administrativaca i principijelnost UEFA, koštali su Poljake šanse da se bore za ulazak u elitno kontinentalno takmičenje! Umesto toga, igraće za plasman u daleko manje isplativu i atraktivnu Ligu Evrope.

Svemu je "kriva" odluka trenera ekipe, Heninga Berga, da u 86. minutu revanša, kada je sve uveliko bilo odlučeno, uvede sa klupe Bartoša Berežinskog.

Taj igrač dobio je crveni karton u poslednjem kolu Lige Evrope 2013/14 protiv kiparskog Apolona, pa je zbog suspenzije propustio oba susreta Legije sa irskim Sent Patrikom i prvi susret sa Seltikom.

Međutim, UEFA je utvrdila da on uopšte nije bio licenciran za okršaje sa Sent Patrikom, pa da samim tim nije počeo da izdržava suspenziju od tog trenutka, nego od prvog meča protiv Seltika!

Automatski, on nije imao pravo nastupa u revanšu, prekršio je suspenziju i klub je kažnjen porazom za "zelenim stolom" 3:0.

Taman da Seltik "nadoknadi" 1:4 iz Varšave...

Na kraju ove tragikomične vesti, adekvatno je citirati pokojnog glumačkog barda Pavla Vujisića, koji u filmu "Ko to tamo peva" odbija da primi putnika u autobus van stanice:

"Propisi su propisi!"

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

Ej ljudi pa sta radi ova UEFA krade ili otima. Pa covjek nije igrao 3 utakmice a kriva Legija sto je pobjedila 6 1 hahaha

Milan

E pa ovo je stvarno skandal i nd Uefa i od Legije. A jadno je i od celtika da pristane na taj poklon (6 1)

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC