• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rad pita: Da li je Novi Pazar u Srbiji?

Autor mondo.rs

U Fudbalskom klubu Rad ogorčeni što navijači tog kluba, ponovo, neće moći da prisustvuju utakmici protiv Novog Pazara, koja se igra u subotu u Pazaru.

 Rad pita: Da li je Novi Pazar u Srbiji? Izvor: (MN Press)

Navijači Rada
Izvor: (MN Press)
Kao i mnogo puta do sada, navijačima Fudbalskog kluba Rad neće biti dozvoljeno da priđu i uđu na stadion Novog Pazara kako bi bodrili svoj tim u prvenstvenom duelu, zakazanom za subotu, od 17.30 časova, u 1. kolu nove sezone Jelen Superlige.

U dosadašnjim duelima ova dva kluba (kako u Superligi, tako i u Prvoj ligi), navijači su uvek imali svoje "perfomanse", a najčešće je bio prisutan nacional-šovinistički pristup sa obe strane.

U Radu, međutim, ne mogu da se pomire sa odlukom fudbalske zajednice i Ministarstva unutrašnjih poslova da zabrani njegovim navijačima da otputuju na utakmicu protiv Novog Pazara.

"Nažalost, fudbal je ponovo u drugom planu... Mi smo sve na vreme prijavili i čak smo garantovali za naše navijače. Voleo bih da znam kome Rad smeta... Zašto se Rad razlikuje od ostalih klubova i ne može u Novom Pazaru da ima svoje navijače? Da li je Novi Pazar Srbija?", rekao je novinarima generalni direktor Rada Uroš Tošić.

Iako je Rad najavio organizovani dolazak 250 svojih navijača, pristalice beogradskog superligaša neće prisustvovati utakmici.

"Upravni odbor Novog Pazara i policija su se složili da ne mogu da garantuju bezbednost, ali kako mogu da garantuju za navijače Crvene zvezde, Partizana...? Ovo je kap koja je prelila čašu. Mi u Novi Pazar putujemo znatno oslabljeni, jer ne možemo da registrujemo igrače... Trebalo bi ljudi da se zapitaju u kakvom je položaju Rad", rekao je Tošić.

On je dodao da je klub razmatrao odluku da li uopšte da putuje za Novi Pazar.

"Zbog celokupne situacije, razmišljali smo se da li uopšte da idemo u Novi Pazar. Rešili smo da odemo zbog naših mladih igrača... Ali, dokle će više da bude ovakav odnos prema Radu? Kada će Novi Pazar da postane deo Srbije?", upitao je Tošić. 

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

E bogami to nezna ni Tole a kamoli Mara gatara

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC