• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi "dil" Barse i Arsenala

Autor mondo.rs

Iz Engleske u Španiju ovaj put seli se Tomas Vermalen.

Fudbalski klubovi Arsenal i Barselona izgleda imaju odličnu saradnju. Godinama unazad nekoliko mladih fudbalera prelazilo je iz čuvene La Masije u Arsenalovu akademiju, dok su se iz Londona u Barselonu selili već formirani igrači.

Tako je Sesk Fabregas ponikao u Barseloni, pa se usavršavao u Arsenalu, a potom se vratio na Kamp Nou. Sada je u Čelsiju, što se sigurno ne dopada navijačima "tobdžija", ali to je već druga priča...

Iz Engleske u Španiju otišli su i Tjeri Anri, Mark Overmars, Aleksandar Hleb..., a po pisanju engleskih medija, poslednji je Tomas Vermalen.

Doduše, transfer još nije definitivan, pošto je ostalo da se Belgijanac dogovori sa Barselonom oko ličnih uslova, ali Arsenal je već pristao da ga proda za 15 miliona funti, pet miliona više nego što je 2009. plaćen Ajaksu.

Vermalen je prošle sezone često imao probleme sa povredama, pa je Arsen Venger više računao Pera Mertezakera i Lorana Košćelnija, koji bi i naredne sezone trebalo da čine štoperski par.

Eventualnoj mogućnosti da Vermalen ne prihvati uslove Barselone nadaju se u Mančester junajtedu, koji je ovog leta pokazao interesovanje da ga angažuje, ali su iz Londona tražili da u transfer bude uključen i Kris Smoling, što je Luj Van Gal odbio.

Barselona je odlaskom kapitena Karlesa Pujola u penziju ostala značajno oslabljena na mestu štopera, tako da su Katalonci već angažovali i Žeremija Matjea iz Valensije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC