• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lopez je Milanov 99 odsto"

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani potvrdio da golman Real Madrida prelazi među roso-nere.

Dolazak sjajnog Kejlora Navasa iz Levantea u Real Madrid nagovestio je da će jedan od dvojice, takođe sjajnih golmana, morati da napusti klub. U prvi mah činilo se da će to biti ljubimac navijača Iker Kasiljas, ali ispostavilo se da će kofere spakovati Dijego Lopez.

Iako je u prethodnih godinu i po dana uspeo da izgura Kasiljasa iz prvog tima, 32-godišnji Lopez nije dobio ponudu da produži ugovor, tako da će kao slobodan igrač preći u Milan.

"Dolazak Dijega Lopeza u Milan je 99 odsto gotova stvar", rekao je potpredsednik roso-nera, Adrijano Galijani za subotnje izdanje "Gazete delo Sport".

Istog dana se i na zvaničnom Twitter nalogu Milanove TV pojavila poruka dobrodošlice španskom golmanu (naslovna slika).

Dijego Lopez je ponikao u Real Madridu, ali je šansu u prvom timu "kraljevskog kluba" dobio tek januara 2013, kada je vraćen zbog povrede Ikera Kasiljasa. Prethodno je 2007. prodat Viljarealu, a na Santjago Bernabeu se vratio iz Sevilje.
Lopez je sjajnim partijama uspeo da ubedi Žozea Murinja da i posle oporavka Kasiljasa ostane među stativama, kao i Karla Anćelotija da ga prošle sezone ostavi u prvom timu.

Čini se, međutim, da u Realu nisu želeli da se zameraju navijačima i ovog leta prodaju dugogodišnjeg kapitena Ikera Kasiljasa, mada je veliko pitanje da li će Španac uspeti da se vrati na gol-liniju u konkurenciji sa Kostarikancem koji iza sebe ima sjajnu sezonu, "začinjenu" odličnim nastupima na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Što se tiče Lopeza, on će se u Milanu boriti za mesto u timu sa starosedeocem Kristijanom Abijatijem i Mikaelom Agacijem, koji je ovog leta došao iz Kjeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC