• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kruševac vikao svom igraču: "Napolje, napolje!"

Crnogorski napadač Bojan Božović žestoko iznervirao pristalice svog tima. Promašio dva penala i dobio crveni karton zbog udaranja protivnika.

Neuobičajena slika viđena je u subotu uveče u Kruševcu, u utakmici prvog kola Jelen Superlige, Napredak - Čukarički 0:2.

Golman "brđana" Nemanja Stevanović odbranio je dva jedanaesterca napadaču domaćih Bojanu Božoviću, koji je uz to i promašivao prilike, a na kraju bio i najuren sa terena.

Nakon što je promašio drugi penal, Crnogorac je udario Rajka Brežančića, defanzivca gostiju, i time primorao sudiju Darka Bogdanovića iz Kraljeva da ga isključi... Na radost domaće publike, koja mu je u tim momentima skandirala: "Napolje, napolje!".

"Kod drugog penala rekao sam da loptu uzme Trujić, ali je Božović hteo da se iskupi za prvi promašaj s penala, a igrači su ga podržali. Ponovo je napravio grešku, a onda je dobio i crveni karton", rekao je trener Napretka Siniša Gogić posle meča novinarima.

Kruševački ljubitelji fudbala, okupljeni na stadionu Mladost, na kraju utakmice su aplauzima pozdravili Nenada Mirosavljevića, strelca drugog gola za Čukarički i svog nekadašnjeg ljubimca.

Pogledajte:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC