• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teška povreda Suareza

Fudbaler Atletiko Madrida na prijateljskom meču protiv Volfsburga doživeo teži potres mozga.

Mario Suarez ozbiljno je zabrinuo sve prisutne na meču protiv Volfsburga (5:1), kada se srušio bez svesti posle jednog vazdušnog duela.

On se povredio u 20. minutu meča u borbi za loptu sa saigračem Kristijanom Ansaldijem i napadačem rivala Ivicom Olićem. Nakon toga pao je na zemlju bez svesti, nakon čega je brzom intervencijom lekara sprečena tragedija.

Atletiko se oglasio saopštenjem nakon toga objavivši da je Suarez pretrpeo težu povredu mozga i da je, nakon što je hitno prebačen helikopterom u obližnju bolnicu, tek naknadno došao svesti.

.
Izvor: YouTube

"Mario je doživeo traumatsku povredu mozga. Pri svesti je, ali će ostati na posmatranju u bolnici kako bi mu bili urađeni dodatni pregledi", stoji u saopštenju španskog šampiona.

Iz bolnice je saopšteno da će igraču biti urađen skener glave i da će biti zadržan nekoliko dana, pa se neće sa ekipom vratiti u Španiju.

Suarez, koji je prošle godine odigrao 17 mečeva za Atletiko, sigurno će propustiti prvi meč Superkupa Španije protiv Real Madrida, koji je na programu 19. avgusta na Santjago Bernabeu, a verovatno i revanš koji je zakazan tri dana kasnije na Visente Kalderonu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC