• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suarez u ponedeljak debituje za Barsu

Posle prvog zajedničkog treninga sa novim saigračima, kontroverzni Urugvajac premijerno će u ponedeljak i zaigrati u dresu Katalonaca.

"Disciplinci" FIFA učinili su u junu sve da se Luis Suarez što manje oseća kao fudbaler do kraja oktobra. U tome su prilično i uspeli.

Iako je posle skandaloznog napada na Đorđa Kjelinija za veliki novac (81 milion evra) prešao iz Liverpula u Barselonu, sve do petka morao je da trenira individualno.

Kada je Sud za sportsku arbitražu odlučio da četvoromesečna zabrana nastupa na takmičarskim utakmicama ostaje na snazi, Urugvajac je ipak dobio "zeleno svetlo" da izađe iz "ilegale" i pridruži se ekipi na treninzima.

Već u ponedeljak mogao bi i da zaigra za novi tim, na tradicionalnoj revijalnoj utakmici "Đoan Kamper" kupa na Nou Kampu, protiv meksičkog tima Leon.



"Voleo bih da ga pošaljem na teren nekoliko minuta. Radio je dobro i zaslužio je. Neće igrati mnogo, jer dugo nije nastupio, ali se trudio na treninzima", izjavio je trener Barselone Luis Enrike.

Mladi trener moći će da računa na svog napadača tek od 25. oktobra, kada mu ističe kazna. Spletom okolnosti, prvi meč na kojem bi Suarez mogao da zaigra za Barsu je "El Klasiko", zakazan za 26. oktobar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC