• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Drugari kažu da sam legenda"

Navijač Vest Hema koji je utrčao na teren tokom derbija sa Totenhemom i "izveo" slobodnjak ne haje za konsekvence svog ponašanja. Kaže: "Čak je i Lineker tvitovao o meni".

U svojim očima, Džordan Dan je legenda.

Na stranu što će mu verovatno biti izrečena zabrana odlaska na utakmice tokom narednih deset godina i što će sprint od skoro 100 metara preko terena "Apton parka" morati da plati celih 5.000 funti.

Dan je izmakao oku redara tokom susreta svog Vest Hema i omraženog gradskog rivala Totenhema, pretrčao teren dok se vezista gostiju Kristijan Eriksen spremao da izvede slobodnjak i umesto njega poslao loptu visoko na tribinu sa navijačima svog kluba uz delirijum na tribinama.

Osim na delu gde su bili navijači Totenhema.

Dan, 22-godišnjak iz Dovera, potom se našao u naručju dvojice redara koji su ga predali policiji, koja mu je pripremila postelju za noć u zatvoru u stanici "Forest grin".

POGLEDAJTE DŽORDANOV "PODVIG"

Kada je izašao, izjavio je da se ne kaje.

"Ne potresa me to što neću moći da idem na stadione deset godina, ali mi ne prija to što će me kazniti sa 5.000 funti. Znam da je to bila greška, ali definitivno je vredelo napraviti je. Moj telefon nije prestao da zvoni, čak je i Gari Lineker tvitovao o tome što sam uradio. Moji drugari kažu da sam legenda", rekao je Dan.

On je priznao da je na dan utakmice, u subotu, počeo da cirka sa ortacima u 9 ujutru i da je u vreme odigravanja susreta bio potpuno pijan. Na sudu će se pojaviti 1. septembra.

"Mama nije srećna, ali se ipak našalila na moj račun".

To, Džordane, legendo!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC