• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Barsa nije znala sa Fabregasom

Autor mondo.rs

Menadžer Čelsija objasnio zbog čega mu je dovođenje španskog "veziste" bilo prioritet u prelaznom roku. Pohvale i Nemanji Matiću.

Fabregas se vratio!

Tri godine po ostvarenju dečačkog sna, da zaigra za prvi tim Barselone, samo jedna zvanična utakmica u dresu Čelsija bila je dovoljna za zaključak da mu je ipak bolje u Engleskoj.

Žoze Murinjo nije bio zadovoljan samo njegovim dvema asistencijama, već kompletnom predstavom na gostovanju Barnliju (3:1).

"Ceo tim je igrao veoma dobro, a slažem se sa proglašenjem Seska za igrača utakmice, jer su on i Nemanja Matić kontrolisali meč i diktirali njegov intenzitet. Obojica odlično razmišljaju i srećan sam zbog toga. Prošle sezone nismo bili u stanju da kontrolišemo utakmicu kao sada".

Portugalac je naglasio da je sve vreme bio siguran u to šta Fabregas može da pruži.

"Kada u prelaznom roku imate jasnu želju i znate šta vam je potrebno, pa onda uspete da dovedete tog igrača, retko kada ćete pogrešiti. Fabregas je bio naš prvi izbor za tu poziciju".

Španac je doveden u Čelsi na osnovu onoga što je svojevremeno pružao u Arsenalu, a ne zbog partija u dresu Barselone.

"Bili smo u Premijer ligi šest-sedam godina od poslednjih 10, tako da tačno znam šta je Sesk u stanju da uradi. U Barseloni je bio lažna 'devetka', bio je krilo i polušpic, ali to nisu pozicije na kojima je on najbolji".

"Nama daje tačno ono što nam je potrebno - brzo razmišljanje na sredini terena, usmerava saigrače u istom pravcu. Zaista sam srećan", dodao je Žoze Murinjo.

Barnli je poveo 1:0, a Čelsi ekspresno preokrenuo na 1:3, nakon čega u drugom poluvremenu nije bilo naročitih uzbuđenja. Strateg gostiju objasnio je to i nedostatkom snage za svih 90 minuta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC