• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić pred Nefči: Novac, sada, nije presudan!

Autor mondo.rs

Trener Partizana kaže da je privilegija raditi u tom klubu. Misli da će igrači u toku srede dobiti novac, ali smatra da to nije presudna stvar pred prvu utakmicu poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

 Nikolić pred Nefči: Novac, sada, nije presudan! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Igrači Partizana tokom današnjeg dana bi trebalo da dobiju jednu od nekoliko zaostalih plata.

To je obećanje koje su im dali članovi Uprave dan posle prvog štrajka igrača u sedam decenija dugoj istoriji trofejnog kluba.

Jedini predstavnik kluba, s kojim smo u sredu mogli da pričamo licem i lice, bio je trener Marko Nikolić. Tokom konferencije za štampu organizovane uoči meča sa azerbejdžanskim Nefčijem u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, Nikolić je između ostalog rekao da "se oseća privilegovanim što je deo Partizana i da je čast biti u takvoj porodici".

"U bilo kom trenutku, pa i ovom teškom...", rekao je.

Na našu konstataciju da je lepo osećati se privilegovanim, ali da je isto tako dobro biti plaćen za svoj posao, usledilo je i pitanje da li će danas igrači primiti deo zaostalih zarada.

"Mislim da će dobiti novac, ali to nije presudno u pripremi za ovu utakmicu", rekao je Nikolić.

On je u više navrata podvukao da igrači više ne osećaju nikakav pritisak i da je njegov utisak da je ceo tim više jedinstven nego ranije.

"Što su okolnosti po nas teže, mi smo jači i ujedinjeniji. Novi izazov je pred nama i biće svojevrstan podvig ako uđemo u grupnu fazu Lige Evrope. To nije neostvarivo, a ono što mogu da vam kažem jeste da igrači tim povodom ne osećaju više nikakav pritisak. Tokom svih ovih meseci koliko sam u klubu, bilo je dovoljno pritiska na njihovim leđima. Oni bi sada trebalo samo da rade svoj posao, da igraju fudbal, da igraju za sebe, da igraju za Partizan..."

"TEŠKO DA ĆEMO ZADRŽATI OVAJ TIM"

Na pitanje da li očekuje da će do kraja prelaznog roka zadržati tim koji sada ima ili bar njegov dobar deo, Nikolić je doslovce odgovorio:

"Teško da to može da se dogodi..."

On je rekao i da je svestan realnosti srpskog fudbala, da se živi od prodaje igrača i nazvao je to "lošom rutinom ovdašnjih klubova".

"Nisam srećan zbog toga, a ako me pitate da li bi trebalo da budem na nekoga ljut, odgovor je - možda! Međutim, nisam ni prvi trener Partizana kojem se to dešava, niti prvi trener u Srbiji generalno...", slegao je ramenima Nikolić.

Posle konferencije za medije posvećenoj utakmici s Azerima, u salu je ušao novi igrač Partizana Lazar Ćirković, koji je došao u pratnji članova porodice, ali i sina Ranka Stojića, bivšeg prvog čoveka Rada i golmana Partizana. Ćirković je potpisao četvorogodišnji ugovor, a da nije sujeveran pokazao je odabirom borja "13".

U toku dana, očekuje se i promocija štopera Partizana Vojislava Stankovića u novog fudbalera Lacija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC