• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Štikla" mu donijela novi ugovor sa Sitijem

Autor mondo.rs

Edin Džeko potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa šampionom Engleske.

Poslije Aleksandra Kolarova, Samira Nasrija, Davida Silve, Vensana Kompanija i Serhija Aguera, i Edin Džeko produžio je vjernost Mančester sitiju.

Objavljeno je da je Džeko aka "Bosanski dijamant" potpisao četvorogodišnji ugovor sa Sitijem, čime su anulirane sve glasine da će on otići iz redova šampiona Engleske, a spisak pomenutih igrača koji su produžili ugovor sa Sitijem raspršile su i nadanja rivala i njihovih navijača da će se "građani" raspasti.

Očigledno je da gazde Sitija žele da ovaj tim, koji je osvojio dvije titule u Premijer ligi u poslednjih nekoliko godina (uz neke izmjene, razumije se), ostane što duže na okupu kako bi nastavio uspjehe.

Džeko je otvorio novu sezonu u Premijer ligi spektakularnim proigravanjem Davida Silve protiv Njukasla.Savršeno mu je, petom proslijedio loptu, a Španac je potom izvršio egzekuciju.

"Srećan sam u Sitiju, ovo mi je druga kuća, tako da mi je bilo lako da odlučim da ostanem",rekao je Džeko koji se novim ugovorom obavezao na vjernost "građanima" do 2018. godine.

"Čim sam došao u ovaj klub znao sam da želim da ostanem dugo i ne mogu sebe da zamislim bilo gdje drugo. Ovde sam se potpuno uklopio - u način života, sa saigračima se odlično slažem i osjećam da mogu još mnogo da napredujem, da se razvijam", rekao je Džeko za klupski sajt.

Poput svog kapitena Kompanija i Džeko kaže da želi još mnogo toga da napravi u Sitiju.

"U protekle tri i po godine postigli smo mnogo, ispisali smo istoriju, ali osjećam kao da smo tek na početku i još mnogo toga je ispred nas. Još je mnogo ciljeva koje želim da ispunim u karijeri i čvrsto sam uvjeren da sam na pravom mjestu da to i ostvarim",rekao je Džeko.

Bosanskohercegovački napadač je došao u Siti januara 2011. godine iz Volfsburga, a do sada je odigrao 155 utakmica u dresu "građana" u svim takmičenjima. Postigao je 66 golova, a samo prošle sezone 26.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC