• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Manise: Dobra vest - Milijaš dolazi!

Autor mondo.rs

Prvi čovek ambicioznog turskog drugoligaša najavljuje dolazak Nenada Milijaša za 26. avgust.

 Predsednik Manise: Dobra vest - Milijaš dolazi! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS Abdula Megren je posredstvom turskih medija plasirao informaciju koja će obradovati navijače Manise (Manisaspor).

Dve,kako pišu turski mediji, transfer bombe!

U Manisu stižu kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš (31) i nigerijski napadač Nduka Ozokvo.

"Milijaš je sjajan fudbaler, igrač koji donosi kvalitet. Potpisali smo sa njim ugovor na dve godine. Već smo mu kupili avionske karte, a i izabrao je kuću ovde gde će živeti. Biće ovde u utorak",izjavio je predsednik Manise.

On je dodao da je Manisa izašla u susret želji Crvene zvezde da Milijaš odigra prva tri kola srpskog prvenstva, a da potom dođe u Tursku.

Dakle, ako je verovati ovim informacijama i izjavi predsednika Manise, Milijaš je bivši igrač Crvene zvezde i 26. avgusta će definitivno obući dres novog kluba.

Prema ranijim saznanjima medija, Milijaš je pristao da oprosti dug koji Zvezda ima prema njemu i odlazi kao slobodan igrač.Dakle, Zvezda neće dobiti obeštećenje, ali s obzirom na trenutnu očajnu finansijsku situaciju i ovaj oprost duga je veliki kao kuća.

U prva dva kola novog prvenstva, Milijaš je pokazao da je igrač od velikog, ako ne i presudnog značaja za Zvezdu i pred trenerom Nenadom Lalatovićem je zadatak da nađe novog vođu u ekipi.

Možda to bude neki od devetorice novih fudbalera, kojeklub nastoji da licencira do petka, kako bi imali pravo nastupa u derbiju protiv Vojvodine, dan kasnije.

Milijašu će ovo biti druga selidba u inostranstvo. Bio je u Zvezdi od 2006. do 2009. godine, kada je otišao u Vulverhempton, gde se zadržao tri sezone i potom se vratio među crveno-bele.

Ponikao je u FK Zemun, za čiji prvi tim je nastupao pet godina.

Manisa je prošle sezone zauzela sedmo mesto u drugoj turskoj ligi, čime je "za dlaku" izostala iz plej-ofa za promociju u najviši rang tamošnjeg fudbala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC