• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mažić i UEFA otpisali Bilića

Autor mondo.rs

Menadžer Arsenala Arsen Venger žalio se na sudiju Milana Mažića, ali njegov kolega Slaven Bilić je taj koji će propustiti revanš meč...

Fudbaleri Bešiktaša sledeće nedelje će bez trenera Slavena Bilića pokušati da naprave iznenađenje i kao gosti eliminišu Arsenal na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona.

Prvi susret u Istanbulu završen je bez golova, a Arsen Vengeržalio se da žuti kartoni koje je Milan Mažić dodelio Aronu Remziju nisu "postojali".

Za razliku od Francuza, Hrvat je sportski priznao da je previše burno protestovao zbog jedne zaustavljene akcije njegovog tima u samom finišu. To ga, ipak, nije spasilo suspenzije...

"Trener Bešiktaša suspendovan je najmanje jednu utakmicu zbog isključenja u Istanbulu i neće mu biti dozvoljeno da vodi ekipu u revanšu 27. avgusta u Londonu. Odluka o konačnoj visini kazne biće doneta sledeće nedelje",saopštila je UEFA.

Bilić se zbog svog ponašanja izvinio i Mažiću i Vengeru.

"Pogrešio sam, ali smatram da nije reč o ispadu koji je trebalo kazniti suspenzijom. Imao sam mnogo utakmica u trenerskoj karijeri, samo reprezentaciju Hrvatske sam vodio 60-70 puta, a mislim da sam isključen samo jednom".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC