• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsiju ponuđena trampa Tores - Destro

Autor mondo.rs

Roma bi posle dovođenja Ešlija Kola, volela da u svojim redovima vidi još jednog igrača sa Stamford bridža

Roma se prošle godine dugo borila da ostane u trci sa Juventusom za "skudeto", ali na kraju nije izdržala, kako zbog snage "Stare dame", tako i zbog svojih nedostataka i nedovoljno dobrog tima da iznese celu sezonu.

Ove godine su odlučili da se ozbiljnije pozabave transfer pijacom i dobro se pojačaju za predstojeću sezonu. Posle nekoliko dobrih pojačanja (Davide Astori, Manuel Iturbe, Urbi Emanuelson, Ešli Kol...)krenuli su u poteru za ozbiljnim napadačem, pa je izbor pao na "izgubljenog" Španca sa Stamford bridža, Fernanda Toresa.

Čelnici Rome se poslali zvaničan upit u London za cenu španskog napadača, iuz to ponudili mogućnost uključivanja jednog od njihovih najboljih igrača, Matiju Destra.

Žoze Murinjo je ove godine dobio dvojicu novih napadača, Dijega Koštu koji se već navikao na život i fudbal u Londonu i povratnika Didijea Drogbu, ali bi mu dolazak 23-godišnjeg Italijana dodatno osvežio napad, uz šta bi mogao da se najzad otarasi Toresa koji je od prelaska iz Liverpula sasvim drugi fudbaler.

Španac je u Čelsi stigao u smiraj zimskog prelaznog roka 2011. godine za50 miliona evra, i od tada je u 172 utakmice u svim takmičenjima postigao 42 gola.Za takvog igrača i za takav novac, mršav učinak. 

Sa druge strane,Destro je bio sjajan u prethodne dve sezone u "Vučici" (a naročito prošle) pošto je u 41 meču bio strelac 19 puta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC