• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger posle Artetine povrede: Biće još pojačanja

Autor mondo.rs

Kapiten Arsenala će sigurno odsustvovati dve nedelje, ali još nije utvrđeno da li se radi o ozbiljnijoj povredi. Ako tako bude, biće novih lica na "Emirejts aredni".

Menadžer Arsenala Arsen Venger najavio je da će londonski klub do kraja prelaznog roka dovesti još igrača, a posebno je apostrofirao pojačanja u odbrani.

Francuski stručnjak želi još jaču konkurenciju u timu, pogotovo što se Mikael Arteta povrediona prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona protiv Bešikatašai očekuje ga pauza. Može se očekivati i neko pojačanje pre revanša sa turskim klubom, s obzirom na to da je Aron Remzi dobio crveni karton na tom prvom meču i ni on neće biti u timu u sredu.

"Ukoliko Artetina povreda bude ozbiljna, onda ćemo morati da budemo aktivni na tržištu. Još uvek se nije upalio alarm, ali želim da pojačam tim, pogotovo u odbrani", rekao je Venger za Dejli Mejl.

Venger je istakao da se "tobdžije" do kraja avgusta neće odreći nijednog fudbalera.

"Nismo dobili nijednu primamljivu ponudu, niti bismo hteli da prodamo nekog igrača. Imamo mlad tim, koji će vremenom biti još jači. Očekujem da će Džoel Kembel iskoristiti šansu, pošto planiram da mu je pružim u narednim mečevima", zaključio je Venger.

Arsenal je do sada doveoAleksisa Sančezaiz Barselone,Kaluma Čembersaiz Sautemptona,Matjea Debušijaiz Njukasla iDavida Ospinuiz Nice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC