• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Drinčić nije prodat!"

Autor mondo.rs

Trener Partizana Marko Nikolić odlučno negira pisanje izraelskih medija da je Nikola Drinčić novi igrač Makabija iz Haife.

 "Drinčić nije prodat!" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

"Nikola Drinčić nije otišao iz Partizana, to nema veze sa istinom", ovako je trener crno-belih Marko Nikolić reagovao na pisanje izraelskih novinara koji su objavili da je iskusni vezista i jedan od ključnih igrača crno-belih prodat Makabiju iz Haife.

Izraelski novinar Rafael Gelar na Twitteru je u petak objavio da je Drinčić potpisao dvogodišnji ugovor sa Makabijem.

Nikolić kaže da su to netačne informacije i ističe da se takve vesti uvek objavljuju pred utakmice Partizana.

"To nema veze sa istinom. Jednostavno nije tačno. Okrenite njega, pa neka vam on kaže, ljude iz kluba, ljude iz Makabija... Vest je objavio na Twitteru izraelski novinar, čija je pouzdanost verovatno jedan odsto, ali je izgleda u Srbiji to dovoljno da se objavi kao tačno pred važnu utakmicu koja nas očekuje u nedelju, kao i za pet dana u Azerbejdžanu", rekao je Nikolić.

Pojedini mediji u subotu su preneli da u Partizan dolazi Urugvajac Žan Pjer Austin Barijentos Dijas.

Ovo je Nikolićev odgovor: "To prvi put čujem".

Na pitanje da li je ovo poslednji meč u domaćem prvenstvu koji Partizan igra u ovom sastavu s obzirom na prelazni rok, Nikolić je odgovorio: "Stvarno ne znam, sve je moguće... Ti poslednji dani u prelaznom roku u Srbiji su specifični i traumatični za trenere".

O meču sa Donjim Sremom u nedelju uveče od 19 časova u 3. kolu Jelen Suprelige, Nikolić kaže da će igrači morati da budu dobro motivisani ako žele tri boda.

"Čeka nas veoma teška utakmica, a posebno takve posle evropskih znaju da predstavljaju problem za Partizan. Motivaciju moramo da dovedemo na optimalan nivo i nastavimo pobednički niz u prvenstvu, kao i da nas publika isprati na pravi način, kako bismo nastavili seriju koja traje od aprila", rekao je Nikolić, koji zbog suspenzije neće biti na klupi Partizana, a menjaće ga pomoćni trener Zvonko Varga.

Crno-beli će protiv Donjeg Srema igrati u izmenjenom sastavu, sobzirom na to da su Vladimir Volkov i Nikola Drinčić povređeni, dokse u formu vraćaju Andrija Živković i Danilo Pantić.

"Tim se mora sastaviti od zdravih i raspoloživih igrača. Biće to dovoljno dobar tim da dobije utakmicu, ali biće dosta prinudnih promena. Na svu sreću imamo veliki broj igrača u rotaciji. Sastavićemo tim koji će biti dovoljno dobar da pobedi Donji Srem", kaže trener crno-belih.

Donji Srem je nešto izmenio sastav u odnosu na prošlu sezonu. Otišli su Damjanović i Sinđić, a doveli su u svoje redove i novog trenera Vanića umesto Vlade Čapljića. Iz Kragujevca je stigao iskusni vođa navale Darko Spalević i iz Spartaka Dino Šarac, a u vezni red Bojan Beljić, koji su značajno pojačali konkurenciju u obe linije tima. U napadu ekipe iz Pećinaca je jedan od najtalentovanijih igrača u domaćem fudbalu - Rade Krunić, koji je letos bio na meti mnogih klubova, ali su Sremci uspeli da ga zadrže u svojim redovima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC