• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real i Barsa bez ključnih igrača u ovom kolu

Autor mondo.rs

Ako igrate Fantasy Primere, brzo na izmene timova!

Treneri Real Madrida i Barselone, Karlo Anćeloti i Luis Enrike, moraće da smisle kako da nadoknade odsustva ključnih igrača u dva najveća španska tima.

Real će ovog vikenda morati bez Kristijana Ronalda, a Barselona bez Andresa Inijeste. Ako igrate Fantasy La Lige, brzo na zamene.

Najbolji fudbaler sveta i napadač madridskog Reala Portugalac Kristijano Ronaldo propustiće meč protiv Sosijedada u nedelju zbog problema sa povredom.

"Odlučili smo da iskoristimo ovu nedelju za njegov oporavak, kako bi se vratio na teren potpuno spreman", rekao je trener Madriđana Karlo Anćeloti.

Ronaldo se zbog nedovoljne oporavljenosti od povrede nije našao ni na spisku selektora Paula Benta za meč kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2016. protiv Albanije u petak. Španski mediji su preneli da se "kraljevski klub" nada da će Ronaldo biti spreman za za meč protiv Atletika 13. septembra.

Vezni fudbaler Barselone Andres Inijesta propustiće zbog povrede levog kolena meč protiv Viljareala u nedelju, saopštio je danas katalonski klub.

Brazilac Nejmar, koji zbog povrede skočnog zgloba nije igrao na startu sezone, u pobedi protiv Elčea, spreman je za predstojeći meč.

"Utakmica neće biti laka, jer timu sa novim trenerom treba vremena da se prilagodi, a upravo je to ono što i ja tražim", rekao je trener Barselone Luis Enrike.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC