• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne pomaže Di Marija, nastavljena agonija Junajteda

Autor mondo.rs

Slavni Mančester junajted i u četvrtoj utakmici ove sezone bez pobede. Anhel Di Marija debitovao na gostovanju protiv Barnlija, ali se ništa nije promenilo u igri ekipe Luja van Gala. Meč završen bez golova.

Dva remija i dva poraza učinak je Mančester junajteda na startu sezone 2014/15.

Malo ko je mogao da se nada tako neuspešnom početku Luja van Gala na klupi "crvenih đavola". Možda se situacija promeni dolaskom 75 miliona evra plaćenog Anhela Di Marija, ali Argentinac u prvom meču nije doprineo da nešto bude drugačije.

Na gostovanju protiv "malenog" Barnlija osvojen je samo bod - 0:0.

O tome kakva je bila utakmica možda najbolje govori šaljivi "tvit" koji pokazuje bivšeg trenera Junajteda i jednog od najvećih fudbalskih stručnjaka ikada, Aleksa Fergusona, kako zeva.

Nije bilo mnogo prilika u meču, a više ih je imao Barnli. U prvom poluvremenu domaći tim je šest puta šutirao ka protivničkom golu, čak i pogodio prečku (Dejvid Džons iz "slobodnjaka" već u trećem minutu), dok su gosti samo jednom zapretili, posle sjajnog dodavanje Di Marije ka Robinu van Persiju. Holanđanin je bio sam ispred golmana, ali je Tom Hiton odlično intervenisao.

Uspavanku u drugom poluvremenu prekinuo je opet Di Marija, kada je bio uporan kraj leve aut-linije i uspeo da ukrade loptu odbrani Barnlija, a u nastavku akcije je Van Persi pokušao iz voleja, ali preslabo da bi zatresao mrežu.

Nekoliko minuta pre kraja meča sudija Kris Foj mogao je da dosudi penal za Mančester junajted, ali nije to učinio, iako je lopta pogodila u lakat, a tek potom u stomak jednog od defanzivaca domaćeg tima, prilikom blokiranog šuta Ešlija Janga.

Samo nekoliko trenutaka kasnije usledilo je uzbuđenje i na suprotnoj strani, međutim, odbrana gostiju uspela je da se odbrani posle gužve nastale na centaršut iz prekida.

U svom debitantskom nastupu za Mančester junajted, Anehl Di Marija je odigrao 70 minuta, posle čega ga je zamenio pomalo zaboravljeni Anderson.

REZULTATI 3. KOLA:

Barnli – Mančester junajted 0:0 (0:0)
Mančester siti – Stouk 16.00
Njukasl – Kristal Palas
KPR – Sanderlend
Svonsi – VBA
Vest Hem – Sautempton
Everton – Čelsi 18.30

U nedelju:

Aston Vila – Hal
Totenhem – Liverpul
Lester – Arsenal

TABELA: Totenhem 6, Čelsi 6, Mančester siti 6, Svonsi 6, Arsenal 4, Hal 4, Aston Vila 4, Vest Hem 3, Liverpul 3, Everton 2, Sanderlend 2, VBA 2, Mančester junajted (+1) 2, Sautempton 1, Stouk 1, Lester 1, Njukasl 1, Barnli (+1) 1, Kristal Palas 0, KPR 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC