• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha citirao pokojnog glumca Robina Vilijamsa

Autor mondo.rs

Trener Sampdorije je na konferenciji za medije pred meč sa Palermom bio vrlo raspoložen i nastavio je sa citiranjem predsednika, trenera, a ovog puta je svom repertoaru dodao i nedavno preminulog glumca

Srpski trener Siniša Mihajlović je uvek bio vrlo inspirativan i dosta poseban kada na konferencijama za medije najavljuje mečeve svog tima. Ovog puta, kada njegova Sampdorija startuje u Sriji A, odlučio je da igrače motiviše raznim citatima.

Mihajlović je započeo konferenciju citirajući legendarnog Vujadina Boškova (znao je to i ranije da uradi) koji je voleo da kaže:

"Možemo da pobedimo, igramo nerešeno, ili izgubimo, ali najvažnije je da znamo da smo uradili sve što je bilo u našoj moći. Pred nama je teško gostovanje, Palermo se vratio u Seriju A i zato će želeti da krene jako od prve utakmice", rekao je nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Odmah zatim nastavio je u istom ritmu, s tim što je ovog puta odlučio da se posluži citatom iz filma "Društvo mrtvih pesnika", sa nedavno preminulim Robinom Vilijamsom u glavnoj ulozi.

"Rekao sam igračima da obrate pažnju na citat iz filma "Društvo mrtvih pesnika": Carpe Diem (iskoristi dan). Moramo da verujemo, da budemo koncentrisani i odlučni. Tako ćete samo usrećiti navijače. Kao Robin Vilijams u filmu, moramo biti spremni da iskoristimo tu priliku da pobedimo", dodao je Mihajlović i nastavio sa Kenedijem.

"Džon Ficdžerald Kenedi je govorio da je jedini put kojim se nikada ne ide je put predaje. Moji igrači znaju da kada smo kompletni i spremni, mogu da se suprotstave svakome. Kada nije tako, svako nas može pobediti."

Srpski stručnjak za meč protiv Palerma na raspolaganju neće imati Gabijadinija i Markionija, ali je najveća dilema ko će biti na golu, Vivijano ili Da Košta. Novinare je, naravno, to zanimalo, ali Mihajlović ne bi bio to što jeste, da nema neki poseban odgovor.

"Ko će biti na golu? Pa, golman, u to budite sigurni. Doneću odluku kada za to bude vreme", ostao je zagonetan Mihajlović pred večerašnji duel koji se igra od 20.45.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC