• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem - Liverpul 0:12! Na tri utakmice...

Autor mondo.rs

Liverpul ponovo nadigrao Totenhem. Debitovao Baloteli, zamenio ga Marković. Na poslednje tri utakmice dva kluba rezultat je 12:0 za "redse". Pobeda Aston Vile.

Navijačima Totenhema još uvek su u svežem sećanju dva poslednja poraza od Liverpula, na Vajt Hart Lejnu 0:5 i na Enfildu 0:4, a već u 3. kolu nove sezone Premijer lige suočili su se sa još jednim neprijatnim.

"Redsi" su ponovo bili ubedljivi usred Londona - 3:0!

Već od početka meča bilo je jasno da će Totenhem, prvi rival Partizana u Ligi Evrope, teško stići do bodova. Liverpul, sa debitantom Mariom Balotelijem u startnoj postavi, a bez Lazara Markovića, odlično je počeo.

Pošto je Italijan propustio idealnu priliku već u drugom minutu, Rahim Sterling je poentirao u osmom. Više od pola posla završili su Danijel Staridž, slalomom uz desnu aut liniju, i Džordan Henderson, preciznim proigravanjem Sterlinga na drugoj stativi.

"Pevci" su imali nekoliko odličnih šansi da izjednače, ali je lob Emanuela Adebajora otišao preko prečke, dok Naser Čadli nije iskoristio kiks poklon Dejana Lovrena. U situaciji "jedan na jedan" uspešniji je bio Simon Minjole.

Erik Dajer se na početku drugog poluvremena poslužio rukama u svom šesnaestercu povukavši za dres Morena. Odgovornost je preuzeo Stiven Džerard i postigao 29. premijerligaški pogodak iz penala. Ispred njega su samo Alan Širer (56) i Frenk Lampard (43).

Pitanje pobednika bilo je rešeno tačno posle sat vremena igre.

Andros Tausend je dobio priliku i čim je lopta stigla u njegov posed pogrešio. Alberto Moreno mu je oduzeo loptu na polovini Liverpula, vukao je preko 50 metara i konačno postigao pogodak.

Marković je na terenu proveo poslednjih pola sata. U 61. minutu zamenio je Balotelija.

Totenhem je doživeo prvi poraz u sezoni i jedini klubovi sa maksimalnim učinkom ostaju Čelsi i Svonsi.

Fudbaleri Aston Vile pobedili su na svom terenu Hal sa 2:1. Golove za ekipu iz Birmingema postigli su Gabrijel Agbonlahor u 14. i Andreas Vajman u 36. minutu, a jedini pogodak za goste postigao je Nikica Jelavić u 74. minutu.

Aston Vila je sada "skočila" na treće mesto sa sedam bodova, a Hal je na devetom mestu sa četiri boda.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC