• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: Transferi? Ne bih javno o tome

Autor mondo.rs

Najbolji igrač na svetu ne želi da naglas komentariše transfer politiku kluba dan posle katastrofe u San Sebastijanu. Naprotiv, ostaje lojalan i širi optimizam.

Žestok poraz Reala od Sosijedada u nedelju je pokazao da Real ima i probleme, a ne samo skupocen sastav. I to probleme usko vezane za teren.

Trener šampiona Evrope Karlo Anćeloti dobio je fenomenalne igrače za prvi tim, ali i ostao bez Ćavija Alonsa i Anhela Di Marije. Ko ih je zamenio? Za sada niko, jer je prvo pojačanje posle poraza došlo u napadu,iz Mančestera.

POVEZANE VESTI

Ko će doći i da li će još neko doći? Nije poznato, a biće najkasnije do ponedeljka u ponoć. Dakle, najkasnije za pet sati od objavljivanja ove vesti.

Kristijano Ronaldo, najbolji igrač Reala, nije nastupio u nedelju uveče na Anoeti zbog zdravstvenih problema. Naravno da je gledao tim i da je bio prisutan na rastanku sa Di Marijom i Alonsom, kao i da ima stav o tome.

"Imam svoje čvrsto mišljenje, ali ne mogu uvek da javno kažem šta mislim. U suprotnom, moje reči bi sutra bile na naslovnim stranama novina, što ne želim", izjavio je Ronaldo za "Marku".

Iako je koncent novog Reala u nedelju uveče i u ponedeljak bio žestoko kritikovan, Portugalac je objasnio da veruje nadređenima.

"Ako predsednik kluba Florentino Perez misli da su dolasci igrača koji su došli i odlasci igrača koji su otišli najbolje za klub, onda moramo da poštujemo i da podržimo njegovu odluku", objasnio je CR7.

Već sada je jasno da će i igra "kraljevića" u novoj sezoni biti drugačija. Ronaldo ne beži od toga.

"Naravno da ćemo promeniti svoj stil igre. Može biti promenjen na bolje, u šta verujem, ili na gore. Nadam se da će biti bolje, jer smo doveli veoma kvalitetne igrače. Normalno je očekivati da se uklope dobro. Di Marija i Ćavi bili su nam izuzetno važni, ali otišli su i trebalo bi da budemo sprećni sa novajlijama. Siguran sam da će biti sve OK"

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC