• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Voleo bih da je Tores otišao u Inter...

Autor mondo.rs

"...ali, svakako mu želim svu sreću. On je neverovatna osoba i profesionalac", kaže menadžer Čelsija Žoze Murinjo, bivši trener Intera, i dalje idol navijača tog kluba.

Da je bilo do Žozea Murinja, Fernando Tores završio bi u Milanu, ali u Interu.

"Kada je Fernando u pitanju, o tome kakva je osoba i kakav je profesionalac u pitanju, tu nema diskusije... On je neverovatan momak i pravi profesionalac, ali bila mu je neophodna promena. Sada je u Milanu i strast koju taj klub ima za fudbalom će i njega motivisati", rekao je Murinjo.

"Ja sam, kao što znate, navijač Intera i da je bilo do mene, više bih voleo da je obukao dres 'nerazura', ali s obzirom na to koliko poštujem sve ljude koji rade u Milanu i koliko nam je u Čelsiju stalo do Fernanda, iskreno se nadam da će proći sjajno u novoj sredini i da će radovati 'rosonere'", dodao je temperamentni stručnjak, svojevremeno šampion Evrope sa Interom.

Murinjo se tokom "UEFA Elite Club Coaches" foruma sreo sa mnogim kolegama iz Evrope, između ostalog i sa Antonijom Konteom, novim selektorom Italije i bivšim trofejnim trenerom Juventusa.

"Ja sam bio veoma srećan u Italiji i uvek sam bio podrška 'azurima', koliko je to bilo u mojoj moći. Prvo, bio sam uz Prandelija, a sada sam uz Antonija, kojem želim sve najbolje. Takođe, voleo bih da italijanski klubovi, Juventus i Roma, urade nešto više ove sezone u Ligi šampiona, isto koliko bih voleo da se Inter vrati u to društvo što pre", istakao je Murinjo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC