• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gudelj predstavlja selektora Advokata

Autor mondo.rs

Njih dvojica radila su zajedno prošle sezone u AZ Alkmaru i ako neko zna šta naš novi selektor traži u igri, onda je to baš Gudelj.

Nemanja Gudelj, da nije ranije, debitovao bi sigurno kod Dika Advokata.

Ali, dobio je poziv i od privremenog selektora Ljubinka Drulovića da zabeleži prvi nastup u seniorskoj reprezentaciji Srbije. Sa tog spiska nije ispao ni kada je Drulovića zamenio iskusni Holanđanin, a to je i logično.

Njih dvojica imala su odličnu saradnju prošle sezone u AZ Alkmaru, gde je mladi vezista naše reprezentacije bio standardan prvotimac.


Sada, kada Gudelja očekuje prvi nastup za "orlove" u Srbiji, i to baš na stadionu na kom se kao igrač proslavio njegov otac Nebojša, nekadašnji idol navijača Partizana, Gudelj junior nam otkriva kakav je Advokat trener i šta traži od svog tima.

"Radio sam s njim prošle godine u AZ Alkmaru i mogu da kažem da ga u Holandiji smatraju za veliko ime, za veliku osobu i velikog trenera. On voli da igra oštro i kompaktno, da se prvo defanzivno odradi dobro i tek onda pređe na ofanzivu", rekao je Gudelj i dodao:

"Lako je prihvatiti njegove zamisli i već se na treninzima vidi da igračima odgovara selektorov stil, jasno im je zašto je on tu i kako razmišlja, tako da ne brinem za to".

Debitovali ste za "A" tim tokom turneje u SAD i Brazilu, a sada vas očekuje prvi nastup u Srbiji.

"To je moj san od malena. Često sam igrao za mlađe selekcije, ali će ovo biti prvi put da igram za 'A' tim pred našim navijačima. Jedva čekam! Mnogo mi je drago što će to biti baš na stadionu gde mi je tata igrao, dok je bio u Partizanu. Sve će, znači, biti ekstra specijalno", rekao je.

On je "žestoko" počeo karijeru u reprezentativnom dresu - rivali sve sami prvaci sveta.

"Prvo Brazil, sada Francuska. Za mene je to dragoceno iskustvo i nadam se da će biti još mnogo takvih utakmica...", rekao je skromno 22-godišnji as Alkmara.

Pročitajte šta su pred meč sa Francuzima rekli Basta i Stojković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC